icon

Oslava v rezort Barca

23. aug 2025

Ahojte, syn onedlho bude mať rok a rozmýšľame že by sme usporiadali oslavu v rezort Barca. Chceli sme dnes ísť tam na obed, vyskúšať jedlo ale mali naraz viac akcii a dlho sa čakalo na jedlo tak nakoniec sme išli inde. Ale k veci, zaujima ma ci mal niekto tam nejaku oslavu na cca 25 ľudí (boli ste v salóniku alebo v tom spoločnom priestore??), ci ste boli spokojne a kolko cca stojí menu na 1 osobu, čo všetko obsahuje, pripadne ak viete poradit na čo si dat pozor alebo nejake tipy na ďalšie dobre restrauracie v Ke vhodne na oslavy. Dakujem

tara795
23. aug 2025

@anonym_autor ahoj, neviem kedy plánujete, my chystáme v októbri u nich oslavu pre 20 ľudí cca. Mailom si vieš overiť termín ci majú voľný (soboty zvyknú mávať svadby) a pošlú ti tiež na výber menu. 🙂

maialeo
23. aug 2025

@anonym_autor boli sme tam dva krat... hlavne kvoli dizajnu. Prvy obed famozny, druhy brutal presoleny ale dizajnovo krasny. Verim, ze im len uletela ruka 🙂 Mne sa tam pacilo, obsluha vedela co a ako... urcite nemaju personal "z ulice". Za mna oslavu v Barce ANO.

anonym_a49a07
23. aug 2025

Dobre chápem, že pre ročné dieťa idete robiť oslavu 25 ľudí?

autor
23. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 Ano ideme, je v niečom problém? Dieťa ma starých rodičov, prarodičov, krsnych rodičov, jednu tetu už s manželom a deťmi, druhu tak isto. A tam je aj 25 ľudí, ktorých chceme mať pri sebe ked budeme oslavovať synove prve narodeniny

autor
23. aug 2025
@tara795

@anonym_autor ahoj, neviem kedy plánujete, my chystáme v októbri u nich oslavu pre 20 ľudí cca. Mailom si vieš overiť termín ci majú voľný (soboty zvyknú mávať svadby) a pošlú ti tiež na výber menu. 🙂

@tara795 Dakujem, skusim im napísať

autor
23. aug 2025
@maialeo

@anonym_autor boli sme tam dva krat... hlavne kvoli dizajnu. Prvy obed famozny, druhy brutal presoleny ale dizajnovo krasny. Verim, ze im len uletela ruka 🙂 Mne sa tam pacilo, obsluha vedela co a ako... urcite nemaju personal "z ulice". Za mna oslavu v Barce ANO.

@maialeo super, dakuejm

slniecko5
23. aug 2025

Ak ti nevadí ísť trošku ďalej od Ke, veľmi odporúčam aj rezort Zlaty hýľ
www.zlatyhyl.sk

Jedlo brutálne, priestory nádherne, k dispozícii wellness a bazén.

malaopicka
23. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 no a? Aj my sme tak robili, syn sa veľmi tešil, mal tam celú rodinu, so všetkými sa zahral, rozbaľoval si hračky, úplne si to užil. Čo je na tom zlé? 🤨

matkahelka
24. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 co je to za hlupu otazku? ved su rodiny, ktore su velke a maju vyborne vztahy. tiez takto robievame oslavy. ja neznasam oslavovat doma- kopa chystaciek, bordelu a clovek si hosti ani neuzije, lebo ich musi obsakovat.

matkahelka
24. aug 2025

Autorka, ja rezort barca neodporucam, mali sme tam na jar firemnu akciu, jedlo ako z tretej cenovej, zrkadla na toaletach spinave (na to som strasne hakliva) a za vyse 2 hod., co sme tam boli ich nikto neutrel. ja odporucam hotel bankov, boli sme tam pred tyzdnom tiez na oslave, jedlo famozne, personal perfektny, vsetko tip-top ciste, vonku velke detske ihrisko, vnutri mensi detsky kutik.

tara795
24. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 aj nas bude 20+, a to prídu len naši rodicia, súrodenci s rodinami, a starí rodicia 😀😀😀 prave preto to robíme v reštaurácii ze 20 + ludi by som nepomestila domov (a varit pre nich nehovoriac) 🤷‍♀️

anonym_a49a07
25. aug 2025

Ja sa vždy smejem na takýchto ľuďoch, ktorí sú schopní sa vystatovat ze bude oslava, však my nato mame, a tu oslavu vlastne robia pre tých ostatných, vlastne pre dospelých. Lebo to malé ročne dieťa si teda z toho pamätať nič nebude. Tak teraz pre koho je ta oslava, hm?

autor
25. aug 2025
@anonym_a49a07

Ja sa vždy smejem na takýchto ľuďoch, ktorí sú schopní sa vystatovat ze bude oslava, však my nato mame, a tu oslavu vlastne robia pre tých ostatných, vlastne pre dospelých. Lebo to malé ročne dieťa si teda z toho pamätať nič nebude. Tak teraz pre koho je ta oslava, hm?

@anonym_a49a07 tak za prvé cieľom príspevku nebolo vystavovať sa že na to mám, príspevok bol o niečom úplne inom a to boli recenzie na reštauráciu. Ak ste nemal/ nemala čo relevantne k tomu napísať tak načo vôbec písať?? Tiež sa smejem na takých to ľuďoch, ktoré sa pripletú do témy a nemajú čo k tomu napísať okrem blbých otazok alebo poznámok😄🤷‍♀️
Za druhé - dieťa si nebude pamätať veci do takých 3-4 rokov určite, tak čo teraz neoslavovat narodeniny lebo nic z toho nema? Tak isto krstiny napríklad, načo robiť keď dieťa z toho nic nema, taka je pointa dobre chapem? Tie narodeniny su super príležitosť dat rodinu do kopy, skoro celá moja rodina býva v zahraničí a vidíme sa 1-2x do roka, tak prečo nevyužiť túto príležitosť na to aby sme sa všetci stretli?

anonym_a49a07
25. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a49a07 tak za prvé cieľom príspevku nebolo vystavovať sa že na to mám, príspevok bol o niečom úplne inom a to boli recenzie na reštauráciu. Ak ste nemal/ nemala čo relevantne k tomu napísať tak načo vôbec písať?? Tiež sa smejem na takých to ľuďoch, ktoré sa pripletú do témy a nemajú čo k tomu napísať okrem blbých otazok alebo poznámok😄🤷‍♀️
Za druhé - dieťa si nebude pamätať veci do takých 3-4 rokov určite, tak čo teraz neoslavovat narodeniny lebo nic z toho nema? Tak isto krstiny napríklad, načo robiť keď dieťa z toho nic nema, taka je pointa dobre chapem? Tie narodeniny su super príležitosť dat rodinu do kopy, skoro celá moja rodina býva v zahraničí a vidíme sa 1-2x do roka, tak prečo nevyužiť túto príležitosť na to aby sme sa všetci stretli?

@anonym_autor keď to hovoríte......... 🤷🏼‍♀️😄

jana35798
27. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 nedajboh zeby si aj dospeli chceli tvorit spomienky s dietatom z rodiny 🤣
Ked na to nemas, cus a suchaj nohami. Netreba sa hned durdit na ludi, co si to chcu dopriat.

anonym_fb625e
27. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 ja sa vždy smejem na takýchto primitívnych komentároch ublížených 🤣 lebo keď ja nato nemám nech ani druhí nemajú 😀 teraz si predstav že aj keď si to dieťa nebude pamätať, všetky jeho zážitky ho formujú 😊

maialeo
27. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 Ja sa vzdy smejem na takych retardovanych ako si ty. Spomienky sa vytvaraju pre celu rodinu. aj keby oslavovali prvy mesiac babatka a zavolali polovicu republiky... zas sa najde nejaka hlupana, co bude mat komentar. Pani sa jasne pytala na nazor na restauraciu, nie na tvoj nazor, ci je ta udalost vhodna. A ano, evidentne na to maju, ked to organizuju prave tam. Je tam super.

anonym_9d85ef
27. aug 2025
@anonym_a49a07

@anonym_a49a07 akoze pri všetkej úcte, a co keď to robia pre dospelých 🤣?
Co je na tom pozvať svoju rodinu do pekného priestoru s kvalitným jedlom na oslavu, kde si môžeme pri tej príležitosti urobiť aj pekne fotky (áno tie raz uvidi aj dieta napr 😀).

Vysmievať sa ľuďom za to ze si chcú dopriať nejaky standard.. je take poučné ze "mlčať je zlato" skuste porozmýšľať 🤭