Parkovanie s vozíkom pri Onkologickom ústave v Košiciach
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť, či mi viete povedať, či sa dá niekde v Košiciach pri Vychodoslovenskom onkologickom ústave zaparkovať auto s vozíkom na 3-4 hodinky. Do areálu ústavu s vozíkom si netrúfam ísť, tam je to stále plne a stiesnené.
Veľmi by ste mi pomohli, ak by ste mi povedali, či na nejakom mieste v okolí, ulici. Ideálne keby to bolo zdarma, v areáli ústavu tiež 4 hodiny neplatím. Ale ak to bude nutné, samozrejme zaplatím. Ďakujem, pekný deň prajem
Zdarma to nebude nikde, pretoze cele okolie je rezidentska zona. Nechaj vozik na parkovisku pri Steel arene a do nemocnice chod len s autom.
@viestta ani na Kalinčiakovej ulici? Niekde som tu čítala, že na tej ulici je to zdarma
Zdarma to nebude nikde, pretoze cele okolie je rezidentska zona. Nechaj vozik na parkovisku pri Steel arene a do nemocnice chod len s autom.
Ak máš kartičku "vozičkár" tak vieš zadarmo parkovať na vyhradených parkovacích miestach označených značkou "vozíček". Také miesto nájdeš určite na parkovisku Južná trieda 23 a smerom k Vojvodskej alebo Astórii, tam sú parkoviská aj s týmito miestami. Po zaparkovaní treba poslať bezplatnú sms spravu v zmysle parkovacieho systému. Potom to cez ulicu Milosrdenstva a križovatku Rastislavova je len kúsok k onko ústavu.
My sme chodili do onko ustavu a takmer vzdy sme nasli miesto. Netreba hned negativne mysliet. A tiez s vozickom. Ked mate vozik, treba odbočiť hned doprava ako je lekaren a poza lekaren sa dostanes zo zadu budovy pekne vozíkom k vytahu.
My sme chodili do onko ustavu a takmer vzdy sme nasli miesto. Netreba hned negativne mysliet. A tiez s vozickom. Ked mate vozik, treba odbočiť hned doprava ako je lekaren a poza lekaren sa dostanes zo zadu budovy pekne vozíkom k vytahu.
@krasnavila ona asi nemysli vozik pre imoblnych ale privesny vozik za auto
@krasnavila ona asi nemysli vozik pre imoblnych ale privesny vozik za auto
@viestta akoze najprv strk nabrat a potom s vozikom do onko ustavu ? 😆
@viestta akoze najprv strk nabrat a potom s vozikom do onko ustavu ? 😆
@krasnavila anopak, ked uz sme v KE pojdeme aj do Hornbachu
To ma nenapadlo.