Pomoc so zlomenou štiepacou sekerou
Ahojte vedel by mi niekto pomôcť s veľkou štiepaciou sekerou? Veľmi by mi to pomohlo, keďže už nieje najteplejšie a drevo treba rúbať. Tá moja sa mi zlomila a takto narýchlo nemám financie na novú a Vy keď máte navyše nejakú bolo by to fajn, najlepšie dlhá na štiepanie hrubého dreva. Budem vďačná 😊Košice ďakujem
to nenájdeš 50e na novú sekeru? tak to je ozaj zle.
popozeraj skôr niekde na iných portáloch kde sa tieto veci predávajú.
alebo
obehaj susedov - dobrý sused vždy požičia.
@larovnik nasada aj s postovnym 7,50€
https://www.hornbach.sk/p/nasada-na-sekeru-90-c...
Kinekus a tam tiez maju,kedy si mali aj v tescu.Tak treba sadnut na autobus a ist kupit tu drevennu rucku,co stoji do 10eur.Drzim palce.Alebo zavolat suseda nech pomoze.
Len aj drevenu nasadu je treba (vediet) nasadit. Mozno ju bude treba na konci upravit (pozariezat, dobrusit na pozadovany tvar) a najma po nasadeni dat spredu siroky klinok (tiez dostat v zeleziarstvach).
Mozno by som radil popozerat na bazarovych portaloch alternativnu napodobeninu Fiskars za rozumnu cenu, ktora ma celoplastovu nadadu "okolo" kovu sekery a nevyvakla sa.
Mimo temy, snad nikoho nenastvem... Ako som citala nazov temy, tak mi napadla sekera - nastroj. Ale potom si hovorim, kto by tu pisal o sekere na rubanie dreva, to bude tema o sekere - dlhu... 😅
Mimo temy, snad nikoho nenastvem... Ako som citala nazov temy, tak mi napadla sekera - nastroj. Ale potom si hovorim, kto by tu pisal o sekere na rubanie dreva, to bude tema o sekere - dlhu... 😅
@sisi4 tiez ma napadla sekera ako dlh financny,ale prispevok je o sekere na rubanie dreva.
Len aj drevenu nasadu je treba (vediet) nasadit. Mozno ju bude treba na konci upravit (pozariezat, dobrusit na pozadovany tvar) a najma po nasadeni dat spredu siroky klinok (tiez dostat v zeleziarstvach).
Mozno by som radil popozerat na bazarovych portaloch alternativnu napodobeninu Fiskars za rozumnu cenu, ktora ma celoplastovu nadadu "okolo" kovu sekery a nevyvakla sa.
@madeincssr manzel hadam dokaze zahlobit sekeru. Az taka veda to nie je, len nesmie zabudnut na poistovaci klin, ale ten sa da vybrat zo stareho poriska ked ho nekupi

@larovnik a neda vymenit, len nasada?