Poradenstvo pri rozvode s cudzincom v Košiciach
Je v KE nejaké poradenstvo bezplatnne? Manžel podal žiadosť o rozvod je cudzinec, neviem ako ďalej pokračovať, potrebujem sa poradiť aby som neurobila nejakú chybu, mame spoločnú dcerku
ja poznam v Rožňave veľmi dobreho pravníka, za konzultaciu nepíta až tak veľa ale on ti určite poradí čo potrebuješ vedieť, ale keď si na materskej centrum pravnej pomoci mas zadarmo.
keď nechceš žiadnu chybu tak si zaplať pravníka, lepšie poradí ako bezplatne poradenstvo.A bezplatne je len vtedy keď môžu zverejniť tvoj príbeh
Co sa tyka rodinnej a porucenskej agendy,niekedy stadi uplne jednoduchi a peavidov opidat okolnosti beduce k rozvodu,dovody rozveatu manzelstva a dat navrh ,sud ta usmerni,pokial to nebude komolikovany rozvod,nepotrebujes pravnika…
Rozumiem,skus sa obratit na Cipc,ak budes potrebovat pravnika tak ti odporucim v sprave niekoho.
@chantal333 a co tj? Kontaktovala som jednu povedala, že sa ozve prešiel týždeň a nič, že zisti medzinárodné pravo
zavolaj si tam a budu ra navugivat podla tvojich potrieb. aj na advokatov ktori sa tymto zaoberaju

Centrum právnej pomoci ak spĺňate zákonné podmienky