Práca ako operátor výroby v Košiciach
Dobrý deň hľadám si prácu v Košiciach najlepšie niekde ako operátor výroby a na 8 hodinové zmeny neviete niečo kde príjmaju ľudí ďakujem
8čkové zmeny sú aj vo VSS, naberajú stále, plus Via Pharma a Siemens na letisku.
Ahoj, na letisku do Greenpharm stále hľadajú. Skús si nájsť email a pošli životopis. Držím palce! 🙂
@barbara9456 ďakujem ale tam nikdy viac
@anonym_autor 😀 tak nič potom 😀
@anonym_autor Mohla by som sa opytat, preco tam nikdy viac? Rozmyslala som, ze tam poslem zivotopis.
@anonym_autor Mohla by som sa opytat, preco tam nikdy viac? Rozmyslala som, ze tam poslem zivotopis.
@esdee pracovala som tam 3 mesiace presne ako mi skončila skúšobná doba má vyhodili bez udania dôvodu a tak aj ďalšie 3 kolegine oni si vyberajú kto sa im páči a kto nie je tam kolektív samých žien 40+ a samozrejme ešte veľa toho no ..
@esdee pracovala som tam 3 mesiace presne ako mi skončila skúšobná doba má vyhodili bez udania dôvodu a tak aj ďalšie 3 kolegine oni si vyberajú kto sa im páči a kto nie je tam kolektív samých žien 40+ a samozrejme ešte veľa toho no ..
@anonym_autor Dakujem za odpoved. To ma mrzi, ze Vas prepustili. Ale inak? Je to fyzicky narocna praca? Stoji sa, ci sedi?

Ahoj, na letisku do Greenpharm stále hľadajú. Skús si nájsť email a pošli životopis. Držím palce! 🙂