icon

Práca ako operátor výroby v Košiciach

8. aug 2025

Dobrý deň hľadám si prácu v Košiciach najlepšie niekde ako operátor výroby a na 8 hodinové zmeny neviete niečo kde príjmaju ľudí ďakujem

barbara9456
9. aug 2025

Ahoj, na letisku do Greenpharm stále hľadajú. Skús si nájsť email a pošli životopis. Držím palce! 🙂

anonym_1ca488
9. aug 2025

8čkové zmeny sú aj vo VSS, naberajú stále, plus Via Pharma a Siemens na letisku.

autor
11. aug 2025
@barbara9456

Ahoj, na letisku do Greenpharm stále hľadajú. Skús si nájsť email a pošli životopis. Držím palce! 🙂

@barbara9456 ďakujem ale tam nikdy viac

barbara9456
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 😀 tak nič potom 😀

esdee
Autor odpoveď zmazal
esdee
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Mohla by som sa opytat, preco tam nikdy viac? Rozmyslala som, ze tam poslem zivotopis.

autor
25. aug 2025
@esdee

@anonym_autor Mohla by som sa opytat, preco tam nikdy viac? Rozmyslala som, ze tam poslem zivotopis.

@esdee pracovala som tam 3 mesiace presne ako mi skončila skúšobná doba má vyhodili bez udania dôvodu a tak aj ďalšie 3 kolegine oni si vyberajú kto sa im páči a kto nie je tam kolektív samých žien 40+ a samozrejme ešte veľa toho no ..

esdee
25. aug 2025
@anonym_autor

@esdee pracovala som tam 3 mesiace presne ako mi skončila skúšobná doba má vyhodili bez udania dôvodu a tak aj ďalšie 3 kolegine oni si vyberajú kto sa im páči a kto nie je tam kolektív samých žien 40+ a samozrejme ešte veľa toho no ..

@anonym_autor Dakujem za odpoved. To ma mrzi, ze Vas prepustili. Ale inak? Je to fyzicky narocna praca? Stoji sa, ci sedi?