Procare Košice: - zostať alebo odísť k iným lekárom?
Ahojte, od roku 2013 mám lekárov v Procare Košice. Neviem ako s nimi ďalej.
Mám tam obvodného, kardiológa, neurológa, interného, endokrinológa a kožnú.
Na jednej strane nemám chuť si platiť ďalej, na strane druhej hľadať nových lekárov po Košiciach sa mi nechce. Neviem. Vy ste u nich ostali?
@anonym_autor ved chod do zeleznicnej, vsetko mas pod jednou strechou a neplatis si nic
@anonym_autor ja som odisla práve koli lekárom asi trikrát sa mi zmenil obvodný lekar a posledný bol ozajstný geront. Ako mi odisla kozna lekarka odisla som aj ja ako pacient. Teraz mám lekárov po celých KE aj mimo KE🙂 kožna ostala len chodím k nej tak že beriem si listok v cakarni.
@anonym_autor ja som odisla práve koli lekárom asi trikrát sa mi zmenil obvodný lekar a posledný bol ozajstný geront. Ako mi odisla kozna lekarka odisla som aj ja ako pacient. Teraz mám lekárov po celých KE aj mimo KE🙂 kožna ostala len chodím k nej tak že beriem si listok v cakarni.
@zeldia myslíš Rajczyová a Lakatoš?
@anonym_autor ved chod do zeleznicnej, vsetko mas pod jednou strechou a neplatis si nic
@anonym_f32518 tak tam určite nie. Tam mi robí sestrenica a tí lekári tam sú o ničom. Ja nedám dopustiť na kardio, neuro a endokrinologičku v Procare.
@anonym_f32518 tak tam určite nie. Tam mi robí sestrenica a tí lekári tam sú o ničom. Ja nedám dopustiť na kardio, neuro a endokrinologičku v Procare.
@anonym_autor tak zase neuro tormasiova je kapacita, endokrino fajn
Kardiologia primar interneho kapacita ….

Zatiaľ áno, lebo ako píšeš, nechce sa mi hľadať a čakať.... i keď na niektoré veci sa aj v procare čaká mesiace