icon

Psychoterapia po znásilnení - Košice

3. apr 2023

Ahojte viete niekoho v Košiciach priamo odporučiť? Pripadne niekoho aj z inokade ale na online terapie?
Treba výmenný lístok?
Respektíve aké metódy vám pomohli sa vzchopiť?
Aké boli prvé kroky na tejto terapii? Čo sa tam zvykne robiť a pýtať? Pomohlo vám to reálne? Po akom dlhom čase?
Tie moje pocity a prežívanie sú už neúnosné a cítim že sama to nedám aj keď som veľmi chcela a robila pre to veľa. Prerastá mi to cez hlavu a aj keď sa necítim byť na terapie pripravená chcem to skúsiť sama pre seba. Som ešte mladá na to aby som s tým žila v obmedzení do konca života. :(

autor
3. apr 2023

Plus som zabudla to dôležité - cena 🙂 ďakujem

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
martinq54
Odpoveď bola odstránená
autor
3. apr 2023

@zuzana9415 ahoj nie.. Este len začínam cítiť potrebu liečby

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
andrea78
3. apr 2023

@zuzana9415 hladaj klinickeho psychologa. Od obvodneho si vypytaj vymenny listok na odborne vysetrenie, sedenia terapie budes mat zdarma, normalne budu platene cez poistovnu. Drzim Ti palce, prosim Ta , ries to, nenechavaj to tak, kvoli sebe, dusevne zdravie je krehka zalezitost.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
andrea78
3. apr 2023

@zuzana9415 nie, prepac, klikla som odpovedat autorke na koment nad Tvojim, nejako Ta tam pridelilo, uz to mazat nebudem, ona ak chce - vidi, najde

terina25
11. apr 2023

Ku psychologovi vymenny listok netreba. Na mlynskej je take centrum,kde su aj psychologovia. Skus pozriet stranku a zavolat tam. Drzim palce

naneta258
19. jún 2024

Ahoj autorka, napisala by si mi prosím? 🙂