icon

Recenzie a skúsenosti s materskou školou na KVP

10. jan 2025

Ahojte, mamičky, kt. ste z Košíc sídlisko KVP, dajte skúsenosti a recenzie na škôlky prosím 🙂 Celkom sa mi pozdáva MŠ Hemerková, tak ak máte nejaké skúsenosti niekto, dajte vedieť 🙂 Aj pozitívne, aj negatívne potešia, nech máme jednoduchšie rozhodovanie 😀 Ďakujem.

ivangeline
10. jan 2025

Aj nám sa ale už nie. 🙂 Chodia tam z Dorky.

autor
10. jan 2025

@ivangeline to vážne? 🙈 akože sa hrať alebo čo? No výborne 🙈 Máte tam detičky? Neviem sa vôbec rozhodnúť kam potom 😞

ivangeline
10. jan 2025

Nie, normálne do škôlky. A teda je tam väčšie riziko krádeže a pod.. Moje deti nechodia do skolky. Možno nebudú ani do školy. ;D Ale teda zapísané sú na cirkevnej ms. Veľa mamiek je spokojných aj s Huskovou. Niektoré majú výhrady. Na Cordakovu som tiež veľmi zle nepočula.. Myslím, že máme v pohode škôlky na KVP.

autor
10. jan 2025

@ivangeline ďakujem krásne za rady, musím to mrknúť. Ste na domškole?🙏🥰

ivangeline
10. jan 2025

Áno. 🙂
Mňa najviac od tých škôlok odrádzajú tie choroby. Nie soplíky a zápaly ucha.. ale zápal spojiviek, hlisty a vsi, kiahne a vraj aj čierny kašeľ bol a žltačka……

autor
10. jan 2025

@ivangeline paráda! To by mi asi doma neprešlo, ale veľmi sa mi páči takáto forma vzdelávania 🙏

ivangeline
10. jan 2025

Mne zas neviem, či prejde opak :D

autor
10. jan 2025

@ivangeline môžeme si vymeniť mužov 😂 máme to blízko, keď sme na kvp🤣

ivangeline
10. jan 2025

Kľudne napis ss, rada popíšem. 🙂

daniella08
11. jan 2025

Náš syn prešiel zo škôlky na inom sídlisku na Húskovú a je veľmi spokojný, úžasný prístup, plno akcii, krásne sa im venujú. Žiadne vši, len bežné chorôbky. Maximálna spokojnosť.