icon

Recenzie a spätná väzba na MUDr. Danielu Šafčákovú

4. máj 2024

Ahojte,chodí niekto z Vás k MUDr.Daniele Šafčakovej (imunoalergo) v KE?
Nejaké recenzie spätne feedbacky?
Vďaka.

aliziana
Autor odpoveď zmazal
autor
5. máj 2024

@aliziana nepýtam sa Vás na názor názvu príspevka ale na Pani doktorku,ak nemáte recenziu zbytočne plytvanie času z Vašej strany 🙂

sunny15
6. máj 2024

Moja známa tam chodí,ale dlho sa čaká na termín a za vsetko sa platí (objednanie načas ale aj tak tam presedia pol dňa)testy , odbery...

orange_sun
10. máj 2024

My sme mali odporúčanie, ale nakoniec sme nešli. Platí sa 30€ pri prvej návšteve a termín najskôr o 3 mesiace...

miska_mysicka
16. dec 2024

@orange_sun mne povedali 50€ pri prvej a za kazdu dalsiu 30€

fknlj
25. mar 2025

Dobrý deň, napíšem moju aktuálnu skúsenosť. Celkovo sme s deťmi boli u tejto doktorky 3x. 1 raz bol s nimi partner a spravili im vyšetrenia a odbery krvi. Sestrička si vypýtala 10€ že vraj za termín. 2 raz som s nimi bola ja, doktorka ich popočúvala to bolo celé a keď sme sa dostali ku sestričke ktorá nám už dávala ďalší termín,tak mi zahlásila že to bude 30€ ( žiadny doklad som nedostala). Dnes po roku od poslednej návštevy, som bola s nimi na kontrole, staršej robila nejaké dychové testy neviem ako sa to presne volá a mladšej brala krv. Trochu im bolo zle ale zvládli to. Keď sme sa presunuli ku sestričke, ktorá nám dávala termín, tam mi zahlásila že to bude za 40€. Akože ...po mojej otázke že za čo vlastne platím mi sucho odvetila že 2x po 10€ za termín a 20€ test. Akože pozerala som či nemajú niekde cenník ale nič som nenašla. Na moju smolu ani tentoraz som potvrdenie nedostala. Podotýkam že keď mi lekárka hovorila že malej urobia test, tak mi nepovedala že sa to platí. Inak voči lekárke nemám nič,pekne pracovala s deťmi. Ale nepáči sa mi že sestrička si pýta sumy od výmyslu, nakoľko cenník nikde a ani potvrdenie nedostanete. Toto bola naša posledná návšteva. Žiaľ prechádzame inam.

xenika123
20. apr 2025

Ja vám tu nerozumiem.... Zámerne som sa pridala aby som napísala aj ja moju skúsenosť... Chodím tam s deťmi už dlhšiu dobu. Cenník mali a aj majú vždy vyvesený pred vchodom do ambulancie! Mali ho na dverách a teraz ho majú na tabuli vedľa dverí! Nič sa nezmenilo! Pani doktorka a sestrička sú vždy veľmi milé a to kvantum práce, ktoré majú ani len nekomentujem!!! Pokiaľ vám zabudne dať niekto bloček pri tom zhone že naraz rieši niekto aj viac ľudí a ešte aj telefón....stačí otvoriť ústa a bloček si vypýtať, nikdy som nezažila, aby vám ten bloček dať odmietli! Pokiaľ sa vám niečo nepáči nerozumiem prečo nejdete inam, veď predsa vás nenútia chodiť k nim. Nám stále veľmi pomohli a ja som za to celej ambulancii vďačná