Recenzie na pediatričku Máriu Takáčovú z Košíc
Zdravím, máte nejaké recenzie, skúsenosti o doktorke Takáčovej? Hľadáme pediatra pre naše bábätko. Ďakujem 🙂
@motylik273 ahoj, zatiaľ sme spokojní. Ešte sme nemali žiaden zdravotný problém, takže ešte uvidíme, ako postupuje v tom prípade, ale inak veľmi milá a moderná** pani doktorka aj sestrička (**online vývojové dotazníky, odporúčanie aplikácie, vypracovaný zoznam liekov pre novorodenca, materiály na príkrmy). Berú na čas, super komunikácia cez email/telefón ak treba rýchlo poradiť.
@milalea9 berie aj novych pacientov? A vie vysetrit aj poobednajsich hodinach? Kolko ma pani dr rokov cca? Pytam sa lebo doverujem skor starsej generacii. Co sa tyka ockovania aky ma na to nazor je skor za za nuti alebo ako? Dakujem

@milalea9 ahoj aj mna by zaujimali recenzie na pani doktorku dozvedela si sa nieco? Pripadne mas nejake osobne skusenosti?