Rekonštrukcia 3-izbového bytu v Košiciach
Ahojte, chceli by sme kompletne zrekonstruovat byt, ide o 3izbovy byt pražského typu v Košiciach, bývame v ňom, čiže by sme sa museli na čas rekonštrukcie odsťahovať. Zaujímali by ma vaše skúsenosti a rady. Čím vôbec začať, na čo všetko myslieť. Co sa týka dizajnu, cca mam relatívne podrobnú predstavu, ale nie som samozrejme odborník, možno by to chcelo odbornú ruku, aj s technickou stránkou. Vedeli by ste mi pripadne poradiť nejakého dobrého architekta, pripadne dizajnéra? Podľa vašich skúseností je nutné, resp oplatí sa ho osloviť? Lebo to nestojí malo.
Ing.arch. Robert Titko - najlepší architekt. Má veľmi dobré nápady, je precízny, výborný vkus a zároveň rýchly. Študoval v Prahe a vo Francúzsku. My sme s jeho prácou maximálne spokojní. Aj cenovo ok. V konečnom dôsledku sme aj ušetrili. Tel: 0907 067 307
Ing.arch. Robert Titko - najlepší architekt. Má veľmi dobré nápady, je precízny, výborný vkus a zároveň rýchly. Študoval v Prahe a vo Francúzsku. My sme s jeho prácou maximálne spokojní. Aj cenovo ok. V konečnom dôsledku sme aj ušetrili. Tel: 0907 067 307
@123_monika a je z Košíc - Ing. Arch. Robert Titko
@123_monika ďakujem veľmi pekne 🫶 chcela by som sa ešte opýtať, vedela by si mi povedať koľko cca by stal projekt rekonstrukcie na takýto byt a co presne nim získam, chápem, že uvidím dizajn, to je jasné, skôr ma zaujíma to praktické hľadisko, ja mam relatívne presnú predstavu, skôr nejaké detaily by som potrebovala dotiahnuť
@123_monika mozem sa opytat,ako to vyslo cenovo,kludne aj do spravy,ak tu nechcete. Dakujem
My sme tým získali optimálne riešenie priestoru, vyhli sme sa chybám, ktoré dopredu laik väčšinou neodhadne a vyskočia až používaním objektu, vizualizáciou sme získali predstavu o priestore a vhodnosti farebných kombinácií a mnoho nápadov, napríklad na úložný priestor, ktorý by nás nenapadol.Co sa týka ceny, je potrebné dohodnúť individuálne, závisí od konkrétneho zadania.My sme robili stavebné úpravy na viac fáz.

Oplatí. Ja odporúčam Ľubomír Renner a je z Ke