icon

RTG rebier v Košiciach

surama
24. feb 2022

Ahojte, viete poradit, kde by mi urobili rontgen rebier? Lekarka mi odporucila MUDr. Medveckeho(chir. ambulancia) v Poliklinike Terasa, avsak tam je nemozne sa dovolat a objednat....bud nedvihaju alebo dvihnu, ze maju prestavku a mam zavolat neskor a potom zas nedvihnu 😞 Tak hladam niekoho ineho, idealne Terasa, nakolko mam male babo a neda sa mi byt dlho prec. Prosim piste vase aktualne skusenosti, kde beru hned, resp. do par dni, kedze mam akutny problem. Dakujem.

kataina
24. feb 2022

ked chceš isť na pilikliniku terasa, nemusiš tam volať, stači prisť. Ale v novej nemocnici ti tiež urobia, tam je to asi jednoduchšie prisť. Maš nejaku špecialnu požiadavku na lekara? Lebo v novej robia podla mna všetko aj najtažšie pripady vozia tam...

surama
autor
24. feb 2022

@kataina Isto? Lebo na stranke maju, ze len objednani. Specialnu poziadavku nemam. Mam hrcu pod rebrom, ktori boli, tak ma obvodna poslala. A v Novej nemocnici mi vies niekoho odporucit?

pinkgirl
24. feb 2022

@surama na takéto RTG sa neobjednava - prídeš a počkáš na poradie na ktorejkoľvek poliklinike. Kľudne poliklinika pri Novej nemocnici - vrátnik ťa znaviguje kde je RTG pracovisko, alebo poliklinika Sever - 1.poschodie Schneider RTG.

kataina
24. feb 2022

@surama na poliklinike terasa sa treba objednať? No v poslednej dobe som tam nebola tak neviem, ale v januari som bola v novej na RTG a išla by som kludne k nahodnemu lekarovi. Neviem ti nikoho odporučiť.

surama
autor
24. feb 2022

@pinkgirl Tiez som myslela, ale obvodna ma poslala k Medveckemu a on ma chirurgicku ambulanci, tak teraz neviem. Je mi divne, ze ma poslala k chirurgovi. Tiez som myslela, ze staci ist na RTG pracovisko.

surama
autor
24. feb 2022

@kataina Dakujem za info, asi tak pojdem.

pinkgirl
24. feb 2022

@surama tak zavolaj obvodnej ako to myslela - možno chcela aby ti snimok z RTG posúdil chirurg. Ak už máš žiadanku na RTG tak ten si môžeš dať urobiť hneď.

surama
autor
24. feb 2022

@pinkgirl Moze byt. Mam ziadanku na RTG a vymenny listok. Ked som pri nej bola, tak to bolo take narychlo, lebo ze sa nezastavia kvoli covidu a take hr hr, ze ona tam nic nevidi a ja som z toho ostala jelen. Bola som v tom, ze len na RTG mam ist a ked som si nasla meno doktora, tak pozeram, ze chirurg. Ale ano, dava to logiku, ze zrejme mam ist aj na vysetrenie k chirurgovi nielen RTG. Kazdopadne dakujem ☺️