RTG rebier v Košiciach
Ahojte, viete poradit, kde by mi urobili rontgen rebier? Lekarka mi odporucila MUDr. Medveckeho(chir. ambulancia) v Poliklinike Terasa, avsak tam je nemozne sa dovolat a objednat....bud nedvihaju alebo dvihnu, ze maju prestavku a mam zavolat neskor a potom zas nedvihnu 😞 Tak hladam niekoho ineho, idealne Terasa, nakolko mam male babo a neda sa mi byt dlho prec. Prosim piste vase aktualne skusenosti, kde beru hned, resp. do par dni, kedze mam akutny problem. Dakujem.
@pinkgirl Moze byt. Mam ziadanku na RTG a vymenny listok. Ked som pri nej bola, tak to bolo take narychlo, lebo ze sa nezastavia kvoli covidu a take hr hr, ze ona tam nic nevidi a ja som z toho ostala jelen. Bola som v tom, ze len na RTG mam ist a ked som si nasla meno doktora, tak pozeram, ze chirurg. Ale ano, dava to logiku, ze zrejme mam ist aj na vysetrenie k chirurgovi nielen RTG. Kazdopadne dakujem ☺️

ked chceš isť na pilikliniku terasa, nemusiš tam volať, stači prisť. Ale v novej nemocnici ti tiež urobia, tam je to asi jednoduchšie prisť. Maš nejaku špecialnu požiadavku na lekara? Lebo v novej robia podla mna všetko aj najtažšie pripady vozia tam...