Skúsenosti rodičov so základnou školou Požiarnická
Máte niekto dieťa v tejto škole? Ako ste spokojné?
Čo konkrétne ťa zaujíma?
Zvažujeme prestup do 2.rocnika keďže so súčasnou školou nie sme spokojní.Hlavne by ma zaujímal prístup učiteľov , či riešia prípadnú šikanu, množstvo domácich úloh a či si ich robia aj v družine ,do akej hodiny je družina a ako fungujú športové triedy. 😊
Co sa týka domácich úloh, asi to záleží od učiteľa. Dcéra vôbec nemala veľa, niečo dokončiť, max.1 - 2 úlohy, ale nič náročné. V družine majú vyhradený čas medzi 14:00 - 15:00 na písanie domácich úloh. Naša vychovávateľka im úlohy aj kontrolovala. A družina je od 6:30 do 17:00, ale od 16:00 - 17:00 je zberná trieda.
Píšem môj pohľad...) Domáce úlohy sú v pohode..., zvládnuteľné... (môj názor)... Prístup učiteľa... záleží od daného učiteľa, ako mu dieťa " sadne"....(.individuálne), ale sú aj učitelia, ktorí berú všetkých rovnako... No nie všetci.. - ( ale to asi na každej škole je to tak).. . . Šikana sa rieši... Áno...po urgenciách rodiča.... Samovoľne nie... (aspoň u nás to tak nebolo) ... a bolo to očividné.. ....asi taktiež záleží od učiteľa..... Áno v družine robia DÚ... Družina je super.... 👍 Majú aj krúžky, ktoré sú super.. Myslím si, že 100 rodičov, 100 názorov.... 🙂

Moja tam chodi, teraz skončila 2 ročník a sym nastupuje od septembra do prvého. Ja sa zatiaľ nemôžem na nič sťažovať. Co konkrétne by ste chceli vedieť?