icon

Skúsenosti rodičov so základnou školou Požiarnická

29. jún 2025

Máte niekto dieťa v tejto škole? Ako ste spokojné?

xtinqa
30. jún 2025

Moja tam chodi, teraz skončila 2 ročník a sym nastupuje od septembra do prvého. Ja sa zatiaľ nemôžem na nič sťažovať. Co konkrétne by ste chceli vedieť?

salsa26
30. jún 2025

Čo konkrétne ťa zaujíma?

autor
30. jún 2025

Zvažujeme prestup do 2.rocnika keďže so súčasnou školou nie sme spokojní.Hlavne by ma zaujímal prístup učiteľov , či riešia prípadnú šikanu, množstvo domácich úloh a či si ich robia aj v družine ,do akej hodiny je družina a ako fungujú športové triedy. 😊

xtinqa
30. jún 2025

Co sa týka domácich úloh, asi to záleží od učiteľa. Dcéra vôbec nemala veľa, niečo dokončiť, max.1 - 2 úlohy, ale nič náročné. V družine majú vyhradený čas medzi 14:00 - 15:00 na písanie domácich úloh. Naša vychovávateľka im úlohy aj kontrolovala. A družina je od 6:30 do 17:00, ale od 16:00 - 17:00 je zberná trieda.

salsa26
30. jún 2025

Píšem môj pohľad...) Domáce úlohy sú v pohode..., zvládnuteľné... (môj názor)... Prístup učiteľa... záleží od daného učiteľa, ako mu dieťa " sadne"....(.individuálne), ale sú aj učitelia, ktorí berú všetkých rovnako... No nie všetci.. - ( ale to asi na každej škole je to tak).. . . Šikana sa rieši... Áno...po urgenciách rodiča.... Samovoľne nie... (aspoň u nás to tak nebolo) ... a bolo to očividné.. ....asi taktiež záleží od učiteľa..... Áno v družine robia DÚ... Družina je super.... 👍 Majú aj krúžky, ktoré sú super.. Myslím si, že 100 rodičov, 100 názorov.... 🙂