Skúsenosti s cateringom na svadbu v Košiciach?
Ahojte, začíname riešiť svadbu v Košiciach a postupne zisťujem, že vybaviť všetko okolo jedla a cateringu je asi väčšia veda, než som čakala 😅
Budeme mať približne okolo 70 hostí a chcela by som, aby bolo jedlo naozaj dobré, nech to nie je len klasika typu studené misy alebo nejaký priemer, ale aby boli hostia spokojní a nemuseli sme sa za nič hanbiť.
Pozerám rôzne sály aj cateringy, ale na internete je toho strašne veľa a ťažko sa v tom vyznať, hlavne keď človek nemá osobnú skúsenosť.
Máte niektorá skúsenosť so svadbou v Košiciach alebo okolí, kde ste riešili catering alebo jedlo a boli ste naozaj spokojné?
Budeme rada za reálne odporúčania, ideálne niečo overené, kde sa dá spoľahnúť na kvalitu aj organizáciu.

My sme boli na viacerých svadbách a oslavách v Rubíne. Za mňa spokojnosť.
Možno povedz, ktorým smerom je najlepšie a podľa toho.
Kamoška mala v Šebastovciach, tam jej tuším prišla tá Rýchla rota alebo ako sa volajú (tiež som ich zažila na viacerých akciách).
A ďalší mali v takej stodole, nepamätám si teraz názov. Tuším to bolo smerom od Furče. (Ďalšia kamoška tam budú mať tento rok, tak si neskôr spomeniem 😂).
Pochvaľovali si aj Resort Barca.
PeBar catering je tiež chutný a sú šikovní.
Ak vôbec nemáš tušenie, najviac pozitívnych recenzií a celkovo asi najväčší prehľad má Freval svadobná agentúra. Tých spomínajú v každej diskusii. A aj čo poznám cukrárky, tak najčastejšie od nich majú kontakty.
My sme mali na svadbe Rychlu rotu Secovce, sestra mala Weronic catering...max.spokojnost s obidvoma

Za mňa Ľubenka catering. Sú zo Sačurova ale pravidelne robia akcie aj pre Košické divadlo. Nájdeš na instagrame aj na facebooku. Cena za porciu niečo málo cez 45 eur, k tomu vedia spraviť aj ozaj kráľovskú výzdobu, dokonalý full servis a ozaj sa postarajú o to aby všetko bolo na úrovni. Určite odporúčam