icon

Skúsenosti s cateringom na svadbu v Košiciach?

katika_batika
26. mar 2026

Ahojte, začíname riešiť svadbu v Košiciach a postupne zisťujem, že vybaviť všetko okolo jedla a cateringu je asi väčšia veda, než som čakala 😅

Budeme mať približne okolo 70 hostí a chcela by som, aby bolo jedlo naozaj dobré, nech to nie je len klasika typu studené misy alebo nejaký priemer, ale aby boli hostia spokojní a nemuseli sme sa za nič hanbiť.

Pozerám rôzne sály aj cateringy, ale na internete je toho strašne veľa a ťažko sa v tom vyznať, hlavne keď človek nemá osobnú skúsenosť.

Máte niektorá skúsenosť so svadbou v Košiciach alebo okolí, kde ste riešili catering alebo jedlo a boli ste naozaj spokojné?
Budeme rada za reálne odporúčania, ideálne niečo overené, kde sa dá spoľahnúť na kvalitu aj organizáciu.

sticker
amalka07
26. mar 2026

Za mňa Ľubenka catering. Sú zo Sačurova ale pravidelne robia akcie aj pre Košické divadlo. Nájdeš na instagrame aj na facebooku. Cena za porciu niečo málo cez 45 eur, k tomu vedia spraviť aj ozaj kráľovskú výzdobu, dokonalý full servis a ozaj sa postarajú o to aby všetko bolo na úrovni. Určite odporúčam

vkatush
27. mar 2026

My sme boli na viacerých svadbách a oslavách v Rubíne. Za mňa spokojnosť.
Možno povedz, ktorým smerom je najlepšie a podľa toho.

Kamoška mala v Šebastovciach, tam jej tuším prišla tá Rýchla rota alebo ako sa volajú (tiež som ich zažila na viacerých akciách).
A ďalší mali v takej stodole, nepamätám si teraz názov. Tuším to bolo smerom od Furče. (Ďalšia kamoška tam budú mať tento rok, tak si neskôr spomeniem 😂).
Pochvaľovali si aj Resort Barca.
PeBar catering je tiež chutný a sú šikovní.

Ak vôbec nemáš tušenie, najviac pozitívnych recenzií a celkovo asi najväčší prehľad má Freval svadobná agentúra. Tých spomínajú v každej diskusii. A aj čo poznám cukrárky, tak najčastejšie od nich majú kontakty.

ludmilka2407
Včera o 17:16

My sme mali na svadbe Rychlu rotu Secovce, sestra mala Weronic catering...max.spokojnost s obidvoma