Skúsenosti s detskými gastroenterológmi v Košiciach
Ahojte, hľadám gastroenterológa pre svojho syna, u Jancovej je dlhá čakacia doba, máte skúsenosť s doktorkou Klocáňovou? Pevnú nedvíhajú, vie nás objednať, aj keď jej zavolám na mobil?
@lucka_ke myslíte Olexovú?
@barbara2024 u Jančovej nie je dlhá cakacka, povedz ze si priplatia a vezmú ta aj na presný čas.
neviem aký konkrétny problém potrebujete riešiť, ale mne so synom najviac pomohla alergologička, zistila intolerancie a poradila čo s tým, gastro 0 bodov, len zbytočné odbery, trápenie
@barbara2024 ano Olexovu Presov...aj my tam chodime
@barbara2024 urobite najlepsie ak pojdete do Presova ...tu uz nemame gastro detskych lekarov vobec..1 odber, usg...velmi sme spokojni..kopec mamickam som poradila
@barbara2024 v Ke je detske gastro o nicom. nemam dobre skusenosti ani s klocanovou ani s jancovou. vrelo odporucam olexovu v PO, chodi tam kvantum deti z Ke. objednavkovy system a vezmu vas dovnutra plus minus 10 minut ako ste objednani. ziadne cakacky. so sestrickou sa krasne komunikuje mailom.
@matkahelka asi by som to lepsie nenapisala🙂
@matkahelka môžem sa opýtať? To číslo čo majú uvedené na internete je platné? Lebo už 3.deň sa tam neviem dovolať 🤷♀️
@shima14 sestricka telefony nedviha, piste mail, odpise este v ten den
@matkahelka ďakujem pekne,už som napísala tak som zvedavá 🙂
A neviete približne koľko sa čaká na termin?

Klocáňovú neodporúčam... viem, že v Prešove je dobrá gastro