icon

Skúsenosti s detskou zubárkou Dr. Mimi

konatt
Dnes o 06:21

Ahojte, aké máte skúsenosti stouto detskou zubárkou? Zaujímali by ma reálne skúsenosti, prístup k detom, ceny,atď.
Ďakujem

anonym_c6f80d
Dnes o 06:35

@konatt Rodica v telefone oslovuje ako mamka. Za mna nevhodna komunikacia.

konatt
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_c20b04
Dnes o 09:54
@anonym_c6f80d

@konatt Rodica v telefone oslovuje ako mamka. Za mna nevhodna komunikacia.

@anonym_c6f80d A nieco podstatne, co hovori o jej pristupe k detom a odbornosti? Ci to bolo v poriadku a vadi vam len ako vas oslovuje?

anonym_c6f80d
Dnes o 10:46
@anonym_c20b04

@anonym_c6f80d A nieco podstatne, co hovori o jej pristupe k detom a odbornosti? Ci to bolo v poriadku a vadi vam len ako vas oslovuje?

@anonym_c20b04 Vybrala som si nakoniec ineho zubara. Sposob kumunikacie pri objednavani ma odradil.

konatt
autor
Dnes o 11:13
@anonym_c6f80d

@anonym_c20b04 Vybrala som si nakoniec ineho zubara. Sposob kumunikacie pri objednavani ma odradil.

@anonym_c6f80d Zaujímavé,,,, myslim ze ste asi jedna z mala komu toto oslovenie vadilo natoľko ze ste zvolili iného dr. Ja sa skor pytam na prístup k detickam🥰 Ďakujem

anonym_c6f80d
Dnes o 11:14
@konatt

@anonym_c6f80d Zaujímavé,,,, myslim ze ste asi jedna z mala komu toto oslovenie vadilo natoľko ze ste zvolili iného dr. Ja sa skor pytam na prístup k detickam🥰 Ďakujem

@konatt Kazdy ma ine preferencie. Su i iny dobri lekari.

konatt
autor
Dnes o 11:32
@anonym_c6f80d

@konatt Kazdy ma ine preferencie. Su i iny dobri lekari.

@anonym_c6f80d Určite áno 🙂 Komu chodite? Ja sa stále neviem rozhodnúť. Nikde neviem nájsť reálne recenzie na tých, ktorí sa mi pozdávajú.

konatt
autor
Dnes o 13:36
@anonym_c6f80d

@anonym_c6f80d Inak mi napadlo, že objednávanie rieši skôr recepcia alebo zdravotná sestra a nie priamo lekár. Tak možno skôr tak 🙂