Skúsenosti s MŠ Zupkova v KE
Ahojte, aké máte prosím skúsenosti s MŠ na Zupkovej v Košiciach, resp. MŠ Ovručská alebo Zupkova? Budem vďačná za najnovšie postrehy a skúsenosti. Ďakujem
@henrietagona na Ovrucsku sme sa zapisali. Pocula som ze deticky su spokojne, ale niektore mamicky maju aj zle skusenosti so starsimi ucitelkami. Rozhodujeme sa este aj nad sukromnou Zabky na Jegerovovom namesti, sice trosku od ruky ale len slova chvaly som pocula na tu skolku. Boli sme sa aj pozriet a je to tam super
@diablito01 juj tak super 🙂 My sme dali Zupkovu tak uvidime ze ako budem spokojna 🙂 Skusim aj ja pozriet tu Zabku len tam ze co by to mohlo byt 🙂
Mozme si neskor pisat ske skusenosti ;)
@henrietagona ahoj boli ste pozriet v Zabkach? My sme dali zapis tam a aj na Ovrucsku, ale neviem sa rozhodnut. Na Ovrucsku pocujem aj negativne skusenosti... A Zabky len super, aj ked nemaju poriadne ihrisko a su vsetci spolu, zariadené to tam maju krasne
@diablito01 už Vám prišlo rozhodnutie zo škôlky?
@terezia323 ešte nie, vám áno?
@henrietagona uz mate rozhodnutie? Nás prijali na Ovrucsku aj Jegerovovo. Ale asi sa rozhodneme pre Ovručskú, snáď budeme spokojní.
Ahojte , vidím že ste si písali ohľadom škôlok už minulý rok ako ste spokojné zo škôlkou Zupkova? Premýšľam nad ňou len neviem či zoberú aj 2,5 ročného, tiež premýšľam nad Ovručskou
@diablito01 juj tak super 🙂 My sme dali Zupkovu tak uvidime ze ako budem spokojna 🙂 Skusim aj ja pozriet tu Zabku len tam ze co by to mohlo byt 🙂
Mozme si neskor pisat ske skusenosti ;)
@henrietagona dobrý deň, môžete mi prosím napísať ako ste spokojná s MŠ Zupkova? Ďakujem

@diablito01 prosim Ta mas nieco nove ohladom tychto skolok??aj mna to zaujima 🙂