Skúsenosti s Mudr. Šafčákom
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s neurológom Šafčákom?
@lucka_ke uplne tak isto, ani nevstal
Bola som uňho a za mňa nie. Ani sa ma nedotkol, sice ma poslal na nejake vyšetrenia ale to je tak všetko. Nič nové som sa nedozvedela a pri kontrole len ma odbil že ak bude veľmi zle nech sa ozvem. Zaplatila som peniaze za prednostne ale zbytočne.
@slavusaa tiez tak....
bola som, zazila som, a mam dost...uz nikdy viac...spomaleny jak film...mozno bol odbornik, ale tiez by mohol vediet, kedy ma skoncit...taha z ludi peniaze, naslubuje, ze mozete sa zastavit, len mi zavolajte a pridite a pridete tam, sestricka vas vo dverach otoci a zabuchne za vami dvere, hlavna vec, ze ona si tam vnucika varuje...citala som nanho same dobre recenzie, bohuzial len na navstevalekara.sk, ale zistila som, ze na navstevalekara.sk vam ani negativnu recenziu nevezme, lebo uz som tak pisala 3 a vezme len tie 5 hviezdickove, takze pan doktor sa pochvali rad s nalepkou na dverach ordinacie s 5 hviezdickami, aky je on uzasny..proste mal by uz skoncit...tak ako odbornik uz nie je, riesi si len chrbtice tak timemanazment uplne zly...niekto kto si ide pre vymmenny listok na EEG, alebo odniest vysledky z vysetreni aby si platil cez portal 12€ je proste chore...a sestricka hruza a des.. pani by mala sediet doma na zadku a starat sa o vnucata..nema tam co robit ...arogantna, nesympaticka, drza a neochotna...pre nich je len ten pacient, ktory si zaplati...vtedy sa o vas "mozno" adekvatne postaraju, inak ste pre nich odpad

ja som na neho dostala dobré referencie, ale vyšetril ma od stola... tak neviem