icon

Skúsenosti s ORL lekárom MUDr. Sopkom v Košiciach?

5. feb 2025

Ahojte mate niekto skúsenosti s MUDr Sopko v Košiciach je to ORL lekár pre deti bol tam už niekto? Ma vraj dobre recenzie len myslím ze s tým menom sú tam asi dvaja a neviem ku ktorému 🤷‍♀️

jarulka88
6. feb 2025

Su dvaja,jeden je na Strojarenskej,druhy na KVP. My sme boli na Strojarenskej. Odbornik mozno je,ale podla mna pristup k detom nema ziadny. Aspon k nam bol neprijemny a krical mi na malu. A to nie je dieta,co vyvadza alebo nepocuva,proste sa bala a rozplakala sa. Nakoniec jej zabil,ze ked sa ti tu nepaci,nemusis tu chodit,mam kopec pacientov,co tu pridu radi. Aj voci mne bol arogantny.

pictbridge
6. feb 2025

Ja odporúčam všetkými 10 timi pani doktorku Olejarovu na Rastislavovej. Brutálny prístup. Síce platím 16 eur za termín ktorý si ale sama vyberiem cez návštevu lekára. Ale stále sa tam doslova tešíme.

juzanka151
6. feb 2025

pan dr Sopko na strojarenskej uz ordinovat nebude

autor
6. feb 2025

@jarulka88 moja dcérka má zas 4 ročky, preto hľadám niekoho normálneho ľudského s dobrým prístupom k deťom..
Tak to ma mrzí ze mate takúto skúsenosti, a pritom má úžasné recenzie...no možno ten na KVP

jarulka88
6. feb 2025

Bol tam s dcerou aj manzel a vtedy bol uplne v pohode,vraj. Mozno mal zly den,nehovorim,ze sa to nemoze stat,ale tie deti si ten zly den a pristup pamataju a potom tam uz nechcu ist.

diaalex
10. feb 2025

boli sme na KVP a za nás super, milý bol, vysvetlil a dcérka dostala aj cukrík od neho 🙂

autor
10. feb 2025

@diaalex my chceme ísť kvôli mandlí, lebo lekarke co sme pri nej boli ,hneď chce ze vybrať ani poriadne nevysetrila

kika1208
10. apr 2025

@pictbridge Dobrý deň aj my máme ísť ku pani dr Olejarovej .. Bať sa či nebáť ? Syn 6 rokov myslím že bude plakať ... Ako prebieha vyšetrenie ? Ďakujem za odpoveď

pictbridge
11. apr 2025

@kika1208 absolútne nebáť. Pani doktorka je tak úžasná a milá usmiatá, že až. Naozaj.

kika1208
11. apr 2025

@pictbridge super ďakujem 😍