Skúsenosti s pediatričkami v Košiciach
Ahojte, hľadám pediatričku v Košiciach. Dostala som tipy na tri: MUDr. Koľveková, MUDr. Snopková a MUDr. Kočišová.
Hľadám zodpovednú a motivovanú lekárku/lekára, ktorá nebude predpisovať antibiotiká bez rozmyslu (a bez CRP) a ktorá má moderný prístup, vzdeláva sa, je dostupná telefonicky/mailom, má prístupné ordinačné hodiny, a nie nejaké úplne staromódne liečebné metódy.
Máte niekto s týmito tromi nejakú skúsenosť, prípadne viete odporučiť? Prípadne máte info, že niektorá z nich neberie nových pacientov?
Ďakujem za rady!
@stanuela pediatricka ambulancia Kuvičok na severe, to je ta Kocisova? Len ona ma 2 priezviska
Ak je to tato , tak spokojma urcite budete 🙂
@stanuela ja som prestupila asi pred 2r do novej nemocnici teraz je momentálne doktorka Vajdova sestrička vzdy zdvihne poradi, na emaily odpovedajú, teraz mam.aj 4m dieta aj poradne som spokojna všetko vysvetlia zodpovedajú na otázky
Pri prvej nic a to som bola prvorodicka nic som nevedela vela veci aj zanedbala....takze pri druhej dcere davam väčší pozor a dosť vela sa radím s.lekarkou
Za mna teda Šimona ani keby traktory z neba padali. Takéto doktora som ešte nezažila ako on.

@stanuela ahoj
O týchto neviem nič povedať, ale my chodíme k mudr. Tibor Šimon na Thc, za mňa super doktor, malý ma 14m a za celý čas čo tam máme kartu tak nikdy s ničím nebol problém. Sestrička síce kedy akú ma náladu ale inak tiež super😄
Taktiež 2x sme boli u zastupujúcej mudr. Koľvek-Zlacka, tiež super doktorka aj sestrička veľmi zlata