Skúsenosti s pôrodom v Košiciach a u MUDr. Krausa
Dobry den, rada by som sa opytala na nejake skusenosti z tohto prip.minuleho roka ohladom porodu v starej nemocnici, na nejake skusenosti prip.postrehy ;) rozhodla som sa rodit tu + velmi uvazujem, ze si dam zazmluvnit pana Mudr.Krausa, mate aj s nim skusenost?
Vdaka !
Ja som ho mala zazmluvneneho august 2024, je to vážne anjel na zemi. Môj pôrod skončil síce sekciou no ak by som znova tehotná tak idem opäť k nemu. Ak máte otázky kľudne sa pýtajte 😇
@zuzkaa1991 dakujem😊
@miska2503 s objednávaním do poradne Vám nepomôžem, nakoľko som k nemu prišla ako odoslaná pacientka od mojej gynekologičky cca týždeň pred termínom. Mala som ísť rodiť do Krompách ale menila som pôrodnicu na poslednú chvíľu. Ale hneď som mu vravela že si ho chcem zazmluvniť.
Čo sa týka pobytu v nemocnici všetko bolo vážne super. Lekári, sestričky či už na 600nedeli alebo na neonatologii úplne milí, ústretoví. S laktáciou mne osobne moc nepomohli aj keď sa snažili. Nemala som mliečko, ale oni stále tvrdili že babo pije a nejako má nepočúvali, keď som im hovorila že mlieko nemám. Až keď rapídne schudlo a bolo až dehydrované vtedy to začali riešiť. Tak mi malého na moju žiadosť dokrmili. Priestory viete asi aké sú, klasika nemocnica na SVK. Jedlo tiež nemocničné. Ale mne šlo o dobrý personál viac ako o luxusé ubytovanie či stravu.
@miska2503 cauko, ja som rodila koncom novembra 2024. Do poradne sa objednaš na telefónnom cisle 0556153202. Čo sa týka personálu, je to naozaj o tom na koho natrafiš. Rodila som 32 hodín, neotvárala som sa. Prvá “sluzba” všetko super. Vysvetlili, chodili, rozprávali sa s tebou. Keď prišla nová (nazvala som to socializmus) total zmena. Keď sme sa s partnerom pýtali že či nám nevedia poradiť nejaké polohy na pôrodných gauč keďže sme rodili tam a dostali sme odpoved že si to pozrite na internete, bolo nám jasne kam to bude smerovať. Z jednej sestričky dokonca bolo furt cítiť že namiesto toho aby sa starala o ľudí, radšej ide zafajcit ;) ak chceš viac info, kľudne sa mi ozvi. Rodiť by som možno šla opäť do starej pri druhom, ale určite by som si zazmluvnila doktora. Čo sa týka 600nedelia; až na jednu pani sestričku všetko super, aj keď jedlo bolo poslabšie 😂 pani primárka je naozaj skvelá žena. Aj ostatné pani sestričky sú super 🙂
Ja som síce rodila v roku 2022 pri MUDr.Krausovi a lepsie som si vybrat nemohla veľmi odporúčam👌
Rodila som presne 2 týždne dozadu,môj tretí porod-tretia sekcia,prvé dva pôrody boli v novej nemocnici 9 rokov dozadu,druhý v saci pred 2 rokmi,takže si dovolím tvrdiť že mám naozaj s čím porovnávať ☝️🤣doktor Kraus je to najlepšie čo môže byť tu v Košiciach,chodila som k nemu aj celé tehotenstvo,je veľmi pedantny,na každej poradni nechá priestor žene na otázky,ktoré ochotne odpovie,a najmä čo sa týka pôrodu,tak 👌tejto tretej sekcie som sa bála asi najviac,keďže už to bolo mierne rizikové,ale jednoznačne to bola najlepšia sekcia,bolesti boli omnoho miernejšie oproti predchádzajúcim,môžem povedať,že už teraz 2 týždne po si jazvu ledva cítim,žiadne bolesti hlavy,pomliazdene rebrá,zapálená jazva,pocity na zvracanie..takže ja ho naozaj veľmi ale veľmi odporúčam 👌(prišiel k pôrodu aj mimo pracovnú dobu v piatok večer do 20 min od zavolania,aj keď v ten deň ordinoval)
@miska2503 uf,nejak som si nevšimla otázku,takže odpovedám neskoro,ale možno ešte pomôže,neriešili sme zazmluvnenie,až potom,keď to na mňa prišlo (praskla mi plodová voda mimo dohodnutého termínu sekcie) tak ho potom volali z domu,prišiel v piatok večer,takže potom manžel platil 220 eur.ak by to bolo v rámci jeho služby,tak by to nepozadoval

@miska2503 velmi ho chvalia ja som pri nom nerodila ale.bola som na kyrete(MAv 12tt) a velmi citlivy príjemný doktor chcela.som rodit pri nom ale mala som ineho potom vybaveneho ktory ma len stihol prijat 🤣🤣🤣rano ale.k porodu uz nestihol