icon

Skúsenosti s prácou na Požiarnickej odbornej škole Košice

anaj44
3. sep 2025

Dobry den ake mate skusenosti pracoval tam niekto preco odisiel dakujem

sparkac
9. sep 2025

Dobrý deň,
ak sa zaujímate o pracovné príležitosti v našej inštitúcii a radi by ste získali presné informácie, odporúčame obrátiť sa priamo na nás, či už e-mailom, telefonicky, alebo osobne v škole. Radi Vám poskytneme aktuálne a pravdivé informácie o pracovných podmienkach. Dôvody, pre ktoré sa niektorí zamestnanci rozhodli odísť, sú ich osobnou záležitosťou a nie je vhodné ich rozoberať vo verejných diskusiách typu "Modrý koník".

V škole pôsobím už niekoľko rokov a s pracovným prostredím aj podmienkami som veľmi spokojná.

S pozdravom aktuálny zamestnanec.

anaj44
autor
6. okt 2025
@sparkac

Dobrý deň,
ak sa zaujímate o pracovné príležitosti v našej inštitúcii a radi by ste získali presné informácie, odporúčame obrátiť sa priamo na nás, či už e-mailom, telefonicky, alebo osobne v škole. Radi Vám poskytneme aktuálne a pravdivé informácie o pracovných podmienkach. Dôvody, pre ktoré sa niektorí zamestnanci rozhodli odísť, sú ich osobnou záležitosťou a nie je vhodné ich rozoberať vo verejných diskusiách typu "Modrý koník".

V škole pôsobím už niekoľko rokov a s pracovným prostredím aj podmienkami som veľmi spokojná.

S pozdravom aktuálny zamestnanec.

@sparkac dobry den aktualny zamestnanec

1. ma tesi ze ste si vytvorili profil len kvoli tomu aby ste si ako veduci pracovnik mohli napisat recenziu.

2. Bojite sa recenzii od byvalich zamestnancou ? Ak dovodom ich odchodu su pracovne ci uz osobne dovody je ich vola ci ich budu prezentovat na fore.

3. Dakujem za vasu skusenost cize recenziu. Rozoberat je na fore je vhodna? 😉