icon

Skúsenosti s SMŠ Vilôčka Košice a personálom?

10. dec 2023

Mate skusenost s danou MS ?Hlavne ma zaujim ci sa nemeni velmi personal

karolinkasky
11. dec 2023

Pripnem sa, tiež ma to zaujíma.

autor
15. jún 2024
autor
15. jún 2024

@karolinkasky tak pani ucitelky pracuju nonstop pod kamerou so zvukovym zaznamom

zorkavero
Autor odpoveď zmazal
autor
4. sep 2024

@zorkavero staci si pozriet na stranke sekciu nas tim, personal sa stale meni

karolinkasky
4. sep 2024

Aj teraz hľadali učiteľku

anonym_e2792d
31. aug 2025

Boli sme na obhliadke tejto MŠ, gýčové maľby, smrad v jedálni, celé zle, nehovorím o meniacom sa personále, vybrali sme nakoniec Tatransku MŠ

karolinkasky
1. sep 2025
@anonym_e2792d

Boli sme na obhliadke tejto MŠ, gýčové maľby, smrad v jedálni, celé zle, nehovorím o meniacom sa personále, vybrali sme nakoniec Tatransku MŠ

@anonym_e2792d este dobre že sme neuvažovali nakoniec

123456ja
2. sep 2025
@anonym_e2792d

@anonym_e2792d Moj syn chodi do tejto skolky a syn je velmi spokojny. Velmi ma uraza ze tu davate takyto komentar, pretoze pani upratovacka sa o to prikladne stara(mame tam syna tak myslim, ze u mna to nie je jedna obhliadka). Mozte napisat, ze malby neboli podla vasho vkusu, smrad som tam nikdy necitila a to som velmi narocny clovek a jedinu pravdu co ste napisali/napisala je meniaci sa personal. S ludmi je vzdy tazko a myslim, ze o dovodoch vedia oni. Nam v triede sa tiez menili ucitelky, ale syn chodil aj tak spokojny... predtym ako sme nasho syna dali do tejto skolky som ich pochodila kopec. Za mna je plusom ze som vypocuta, moj syn tam rad chodi a vidim, ze ucitelky poznaju jeho povahu pre mna je to najviac.

autor
2. sep 2025

Personál sa meni vraj kvôli p.riadietelke

autor
2. sep 2025
@123456ja

@anonym_e2792d Moj syn chodi do tejto skolky a syn je velmi spokojny. Velmi ma uraza ze tu davate takyto komentar, pretoze pani upratovacka sa o to prikladne stara(mame tam syna tak myslim, ze u mna to nie je jedna obhliadka). Mozte napisat, ze malby neboli podla vasho vkusu, smrad som tam nikdy necitila a to som velmi narocny clovek a jedinu pravdu co ste napisali/napisala je meniaci sa personal. S ludmi je vzdy tazko a myslim, ze o dovodoch vedia oni. Nam v triede sa tiez menili ucitelky, ale syn chodil aj tak spokojny... predtym ako sme nasho syna dali do tejto skolky som ich pochodila kopec. Za mna je plusom ze som vypocuta, moj syn tam rad chodi a vidim, ze ucitelky poznaju jeho povahu pre mna je to najviac.

@123456ja registrácia 9/2025 tak asi sa len niekomu z vedenia nepáči negatívna reklama

123456ja
9. sep 2025
@anonym_autor

@123456ja registrácia 9/2025 tak asi sa len niekomu z vedenia nepáči negatívna reklama

@anonym_autor Dobry den donutilo ma to reagovat. Som matka, nepracujem tam. Nikdy som sa tu neregistrovala ale mala som potrebu sa vyjadrit! A inym sposobom ako registraciou tu nazor nevyjadrim.