Skúsenosti so Sonoclinic Košice
Krásny večer, chcela by som sa opýtať žien na skúsenosti s touto klinikou idem tam prvýkrát, v prvom trimestri. Cenu viem a aj to ze usb mam doniesť nové zabalene.
Ale zaujímajú ma skúsenosti, ako prebieha vyšetrenie (koľko cca trvá) , či je partner vítaný pri tom vyšetrení, či tam potrebujem aj nejaký papier kde sú moje diagnózy. Či sa treba odvážiť pred vyšetrením a odmerať.
Taktiež aj vaše výsledky, či boli presne. Hlavne tie maminky ktorým sa už bábätko narodilo 🙂 mam strach keď som čítala ze určili ze dieťa nebude zdravé a napokon sa narodilo úplne v poriadku. Budem veľmi vďačná a taktiež sa samozrejme podelím aj ja neskôr skúsenosťou.
@zuzkaa1991 aha super ďakujem. A co sa týka tých diagnóz, riešia to pýtajú sa nato? A aj vaha/výška. Pred poradnou sa zvyknem vážiť tak preto ci náhodou netreba aj tu.
@s11e22 ano vaha výška tiez som diktovala nejake alergie sa mi zda...základné veci ;)
@zuzkaa1991 super ďakujem za info ❤️
Bola som tam asi rok a pól dozadu a topka. Manžel sedel zamnou na gauči, pred nami bola obrovská obrazovka, všetko prechádzala dr detailne, mohli sme sa pýtať, máme fotky, videá, stalo to za tie peniaze.
A doniesla som iba tehu knižku a výsledky nift vyšetrenia
@s11e22 bola som minulý rok, dcérka narodená v októbri. Všetko v poriadku , maximálna spokojnosť. 2 rozne lekárky som mala obe boli super. Manžel cely čas na gauci sedel so mnou v miestnosti, každú jednu časť vyšetrenia mi lekárka vysvetľovala a ukazovala na monitore. Všetko v poriadku vyšlo. Síce mala bola malička ale to oni v 12 a 20 tt nemohli vedieť..keďže neskor som už bola len u svojej dr a v porodnici. 🙂
Ja som bola teraz v marci v 20. Týždni a takisto aj v 12. Týždni a bolo to úžasne. Odporúčam pani doktorku Turňovú, všetko krásne vysvetlila ukázala. Bábätko vidíte cez premietačku krásne veľké😁. Krv mi nebrali.
Ja som bola teraz v marci v 20. Týždni a takisto aj v 12. Týždni a bolo to úžasne. Odporúčam pani doktorku Turňovú, všetko krásne vysvetlila ukázala. Bábätko vidíte cez premietačku krásne veľké😁. Krv mi nebrali.
@petra555666 zdravím, priniesli ste si aj si aj svoje usb? Ak áno, aké veľké usb je potrebné, aby tam vošli všetky fotky ? Ďakujem🙂
@petra555666 zdravím, priniesli ste si aj si aj svoje usb? Ak áno, aké veľké usb je potrebné, aby tam vošli všetky fotky ? Ďakujem🙂
@loly15 áno mala som vlastne z Alzy 32GB, ale myslím že určite stačí aj 16.
@petra555666
@loly15 to je len pár fotiek a nejaké kratučké videa. Ja som bola na vsetkych 3 ultrazvukoch a vždy treba nové zabalené USB.

@s11e22 ja som bola tam pred 7r aj pred 2tt moj nazor je najdôležitejšie je coje na usg tie výsledky z krvi sa pocitaju podla tabuliek podla veku pacientky atd inych faktorov apreto mozu byt skreslene to je len moj nazor co vsimam si podla diskusii
Vyšetrenie trva netusim 15min 20min kym prejde a skontroluje cele babo partner tam moze byt