icon

Sonoclinic Košice

21. júl 2022

Ahojte, budúci týždeň idem na prvé veľké vyšetrenie, viete mi povedať ako to prebieha, či lekár pozerá aj “zdola” a koľko to stojí? 🙂

mamamasama
21. júl 2022

Zdá sa mi, že 80€, plus si dones vlastne USB. A pozera cez brusko

balea1996
21. júl 2022

Budúci týždeň idem taktiež aj ja na prvotrimestriálny screening. Vraveli mi 70€, akurát viem, že niečo sa za foto dopláca.

surama
21. júl 2022

Tiez som platila nejak cca okolo 80eur. USB musis priniest nove, az pred nimi rozbalit, inak ta zdrbu. Vysetruje sa len zhora ultrazvukom, pocas toho ti popisu co kde je, urobia fotky, videa. Ak babo bude spat, tak ho skusia zobudit, ze ti trosku pritlaci na brusko. A pred vysetrenim posielaju sa vycikat 😃

gertys
21. júl 2022

Ja som platila vcera 70€ a usb je dobrovolne ak chcete mozte no nemusite. Fotku dostanete zadarmo normalka. Kontrola je cez brucho. Detailne kontroluju babatko od hlavy po paty. Ci sa vyvija spravne ci je v poriadku vsetko ci placenta spravne pracuje. Prvy je zamerany hlavne na downov syndrom a zdravotne postihnutia 🙂

autor
21. júl 2022

Dakujem všetkým 🙂
@gertys môžem sa opýtať ako dlho si tam bola? Ako dlho ta lekár vysetroval?

saska85
21. júl 2022

Ja som tam bola tiez nedavno, 70e, mala som vlastne nerozbalene usb a aj tehotensky preukaz chceli vidiet. Mne pozerali aj zo spodu. Vzali krv, ale sestricke sa nepodarilo, tak mi dali vymenny listok do Ria laboratoria a sla som tam. Cele to trvalo cca 20min

autor
21. júl 2022

@saska85 Dakujem a ktorý si tt? 🙂

saska85
21. júl 2022

Teraz koncim 18tt, ale bola som v 13tt, a idem zasa 21+5

gertys
22. júl 2022

Vysetrenie samotne trva cca 20 minut. Ja som bola asi 30. Babatko sa nechcelo otocit takze sme cakali kym sa prevali lebo nemohli sa dostat k jednej cieve 🙂 takze zavisi aj od babatka ake je ciperne 😀

mirka7890
22. júl 2022

Plati sa 70€... pozeraju cez brusko avsak mna pozerala doktorka aj zo spodu kedze si potrebovala nieco overit a lepsie pozrieť...

diaalex
24. júl 2022

Ja som síce bola min rok, ale platila som za prvý 60€ + 10€ tlačená fotka 1ks, každá ďalšia 10€
USB stalo 8€, ale keď si doniesla vlastné tak nič si neplatila 🙂 nám lekár povedal, že to dá na USB a že v auparku si za 2€ vytlacim tu istú fotku čo on za 10€