icon

Sonoclinic Košice - MUDr. Hatiar

drobaja
20. apr 2021

Dobrý deň.
Prosim Vas pekne, bol niekto z Vas na screening v 1.trimestri u Dr Hatiara v sonoclinic v KE?
Aké máte skúsenosti?
Ďakujem Vám krásne 🙂

babovka2321
20. apr 2021

@drobaja ja som bola akurat pri tomto doktorovi v 1. trimestri a vyzeral, ze nema prave najlepsiu naladu :D ale vsetko pekne komentoval, urobil veeela fotiek a videi (v druhom trimestri som bola pri inej doktorke, ktora bola velmi mila, ale fotiek mi spravila len okolo 5). Ale spokojna som bola tak ci tak. Pohlavie mi tiez povedal, aj ked az po opytani, lebo vraj to je neiste este, tak na zaklade sklonu nejakej kosticky ci ako ale mal pravdu 😁

junovedievca
20. apr 2021

Ja som bola a u mna fajn.povedal,pomeral.trafil sa do pohlavia aj ked nemohol na 100% ale mal pravdu.myslim ze mily zlaty aj sme pokecali o inom,zaujimal sa o moju profesiu takze za mna to bolo ok

zuvelyn
20. apr 2021

Je to dobrý mlady doktor aj ked niekedy sa tvári otravene, to je len taký blbý dojem. Mala som ho primprvom tehotenstve v sonoclinic a potom mi robil utz aj v pôrodnici, aj po pôrode kontrolu, aj na vizity chodil. Taky vtipalek to je 🙂

ab727
21. apr 2021

@drobaja aj ja som bola u neho v prvom trimestri,všetko vysvetlil,pomeral,za mňa spokojnosť🙂

diaalex
21. apr 2021

@drobaja veľmi zlatý lekár, všetko vysvetli, ukáže, ochotne odpovie na otázky a dokonca sám zoberie aj krv, neberie to sestrička 🤗 ja som bola max spokojná

juliaailuj1
21. apr 2021

@drobaja veľmi zlatý a zas ho budem mať

nikkas
4. okt 2021

@babovka2321 ahoj a co ti hatiar urcil podla aklonu tej kosticky dievcatko ci chlapceka?;)

babovka2321
4. okt 2021

@nikkas chlapceka 🙂

nikkas
4. okt 2021

@babovka2321 a v ktorom tyzdni to bolo ked si spomenies dik krasne;)

babovka2321
4. okt 2021

@nikkas bola som asi 12+4 a podla sona mi povedal, ze plod zodpoveda 13+2, ak si dobre spominam

januska96
1. mar 2023

@nikkas no mne napríklad povedal, že podľa sklonu kostičky to je dievčatko a pri veľkom ultrazvuku (20.tt) mi p. turňová povedala, ze to bude chlapcek 😀 takze sa veľmi netrafil…. A nastrašil má, že budem mat vysoký tlak, pričom teraz (29.tt) mám problém s nízkym 😀

diaalex
1. mar 2023

@januska96 v 12tt nás upozornil, že to ešte vôbec nie je isté 🙂 možno aj vás upozornil, len ste to nevnímali 🙂

januska96
1. mar 2023

@diaalex povedal, ze na 90% tuším 🙂

diaalex
1. mar 2023

@januska96 nám povedal, že teda môže nám to povedať, ale že to teda nebude presné, že to nerád hovorí, lebo potom nastávajú situácie ako u vás

nikkas
1. mar 2023

@januska96 aj mne takisto povedal🙂a dankovcik potom n morfológickom že je to chlapcek🙂q mam doma už ročného chlapca samozrejme🙂))))))