icon

Spoločné kočíkovanie v Košiciach

veralovegood
18. mar 2025

Nejaka mamka z Kosic ktora by sa pridala na kocikovanie? Kosice sever - Mier - Watsonova 😊 ak ma niekto zaujem , fb v sprave

annlis
18. mar 2025

@veralovegood nechapte ma zle, ja vidim kopec krat takyto dopyt po mamickach na kocikovanie konkretne pre nejaku lokalitu…preto ma prosim teraz neberte osobne ale skor ako take zhodnotenie pre vsetky takto hladajuce mamky - ved ked ste vonku s kocikom na tej vasej ulici, sidlisku - sa prihovorte mamke co tam tiez kocikuje. Nie je jednoduchsia cesta. Ked som aktivne kocikovala prveho bolo nerealne sa s niekym ani vopred dohodnut na danu hodinu, lebo rezim a program sa menil a nedalo sa prisposobovat, ale len malokedy som kocikovala sama a ked som chcela mohla som pokecat. A ak nikoho nemate v tom case von s kocikom tak je podla mna veelmi mala sanca, ze niekto za vami cez pol mesta napr dojde (ak to nie je zrovna vasa stara kamoska, ci kolegyna rovnako ma materskej).
Este raz, nemyslim to v zlom len pridavam iny pohlad 🙂

konatt
26. mar 2025

ano ja suhlasim, milion X som sa s niekym dohodla a vzdy to bolo zrušené. Ja uz na takéto stretka “neverím” 😆