icon

Spoločnosť v Košiciach na voľný čas

ghost2323
3. aug 2025

Ahojte, tak mi napadlo, že to skúsim napísať. Postupne po škole idú ľudia svojim životom a niekedy mám pocit, že ani nie je ským zájsť von. Niekedy by sa ale hodilo po práci zájsť na prechádzku, na kávu, rozprávať sa, odreagovať sa od práce. Ak by sa tu niekto našiel tak by to bolo super keďže nie som nejaká extrovertná povaha.

anonym_86a006
3. aug 2025

Mne v prispevku chyba vek, zaluby alebo praca. Ze by sa ozval niekto s kym sa budete mat aj o com rozpravat 🙂

ghost2323
autor
3. aug 2025

Mám 31 rokov a mám rád šport, rád čítam knihy, mám rád ísť do prírody alebo aj prechádzku mestom, posedieť pri nejakom nápoji ....na zaciatok 🙂

anonym_c60b9f
5. aug 2025
@ghost2323

Mám 31 rokov a mám rád šport, rád čítam knihy, mám rád ísť do prírody alebo aj prechádzku mestom, posedieť pri nejakom nápoji ....na zaciatok 🙂

@ghost2323 ak so hľadáte čisto len kamošku som za, v tých knihách by sme určite našli spoločnú reč😄

ghost2323
autor
5. aug 2025
@anonym_c60b9f

@ghost2323 ak so hľadáte čisto len kamošku som za, v tých knihách by sme určite našli spoločnú reč😄

@anonym_c60b9f ja viem, že sú predsudky keď muž chce niekoho spoznať :D ale ja som trochu introvertna povaha, ja rád spoznám kohokoľvek a v knihách nie som až tak veľmi doma ale občas je chuť niečo si prečítať čo by som na seba 10 rokov dozadu nepovedal ale časy sa menia 🙂

dancingqueen321
25. aug 2025
@ghost2323

@anonym_c60b9f ja viem, že sú predsudky keď muž chce niekoho spoznať :D ale ja som trochu introvertna povaha, ja rád spoznám kohokoľvek a v knihách nie som až tak veľmi doma ale občas je chuť niečo si prečítať čo by som na seba 10 rokov dozadu nepovedal ale časy sa menia 🙂

@ghost2323 kludne sa ozvi, mam 34.