icon

Ste spokojní s primátorom v Košiciach?

linda00
25. dec 2022
linda00
autor
25. dec 2022

ste spokojný s našim primatorom Polackom? ja nie

viestta
25. dec 2022

A teraz co s tym mame robit? Dostal vacsinu platnych hlasov, vyhral volby. Vysledky demokratickych volieb musime respektovat aj ked sa nam nepacia. O tom je demokracia

vinkel
25. dec 2022

@viestta mne sa nepáči to Slovo demokracia…

viestta
25. dec 2022

@vinkel mas na to plne pravo aby sa ti nepacilo

dilino
25. dec 2022

@viestta TY si Košičanka. Aj ja som vyrastala v Košiciach.

ivangeline
25. dec 2022

Je mi to jedno.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
lalala94
25. dec 2022

Ja s ním spokojná nie som a úprimne ani nechápem, kto ho volil. Kopa ľudí naňho nadáva a nakoniec aj tak vyhral, ale tak to je viditeľný jav aj v parlamentných voľbách.

slniecko5
25. dec 2022

Veľmi slabý výber bol, preto vyhral:(

damianko2410
26. dec 2022

@linda00 nie niesom

jeennyv
26. dec 2022

Nie som, volila som ineho…bola som v komisii a ludia nan nadavali kade chodili a aj tak ho volilo brutal vela ludi, po scitani hlasov mal naskok tolko hlasov ze dovi

linda00
autor
30. dec 2022

hlavne lunik 9 ho volil lebo im slubil ze im postavy domecky .
Pocula som ze starosta lunika 9 nakazal vsetkym ho volit co tam ziju jeho.

januarova
30. dec 2022

@vinkel nemusíš sa obťažovať žiť v demokracii. Existujú aj iné, vysnene krajiny na život bez demokracie... Čína, Severná Kórea, Rusko, ... Tam je raj na zemi

zobaka
2. jan 2023

mna dnes totalne nasralo, ako opatovne dal hlasovat za zvysenie odpadu, pri com to jasne prvy krat nepreslo a teraz ti tajtrlici mu to odklepli, no lahko sa platia stovky eur pri 5000 eurovych platoch, jasne, ze nie som spokojna, len idioti mu mohli dat opatovne hlas

simonettasimonova
22. jan 2023

@linda00 milióny z únie nechal prepadnúť na nové bricky napríklad mali urobiť plán a oni mali času tak peniaze sa vrátili a veľa ďalších veci ktoré nezvláda.. ale ovce si ho zvolili

oblecenie99
22. jan 2023

@linda00 No napr. aj v takom Starom meste vyhral s prehľadom 😉