icon

Súkromná základná škola, Trieda SNP

lapersefona
6. júl 2023

Ahojte
Mate niekto skusennosti s touto školou matiku a citanie sa učia alternatívnymi metódami. 1. stupeň sa neznamkuje. Ako to znášali vaše deti?

juzanka151
18. júl 2023

ja schvaľujem takéto školy ak bude aj pokračovanie takýmto spôsobom. Nás školský systém je stále nastavený inak. Mn aby zaujimalo ako teketo deti študujú ďalej

lapersefona
autor
18. júl 2023

@juzanka151 podlaicj statistik na webe vela deti ide na strednu a malo kto na gympel

juzanka151
18. júl 2023

@lapersefona ako ak ma diéta nejaké oslabenie a mohlo by sa zbytočne trápiť tak by som tento typ školy zvolila

22marcelka0105
14. feb 2025

@juzanka151 o akom oslabeni vravite prosim?Zaujíma ma to, v podstate zvažujem dietatko dat na sukromnu ZŠ, mate nejake info porosim? Ďakujem

juzanka151
9. mar 2025

@22marcelka0105 narusenu komunikacnu schopnost , ADHD, neskor vyvinove poruchy ucenia atd

22marcelka0105
9. mar 2025

@juzanka151 cize ak mame taketo oslabenia aj my(nks nemame, a neviem o ostatnych ale precitlivenost alebo sa tomu vravi, to vcelku aj mame), tak v tom pripade SZŠ Triedu SNp 104 odporucate ano? Vy tam chodite? Chodili ste?

juzanka151
11. mar 2025

@22marcelka0105 nie nechodili a ni nechodíme ale viem ,ze tam deti majú menej hodin a nie je tlaky tlak na nich ako na kasickych ZS

22marcelka0105
12. mar 2025

@juzanka151 diky za info, len to je take pocula som….keby tam chodite, je to info z pravej ruky, ale takto…”jedna baba povedala”.
Ja som tam bola rozpravala som sa s riaditelkou, bola aj na DOD….aspon aky taky obraz o tejto skole mam. Za mna je to uplne OK. Ale kazdemu vyhovuje nieco one, to je samozrejme ;)

juzanka151
14. mar 2025

@22marcelka0105 ale to nie je jedna baba povedala z našej rodiny tam deti chodia takze to mam z pravej ruky tak ako kedy vy sa porozprávate s riaditeľom. Tá vám školu vychvali určite , ale či bude aj Vsm vyhovovať ono kszdy ma iné predstavy .

22marcelka0105
14. mar 2025

@juzanka151 nie pani riaditelka praveze nevychvalovala do nevies “svoju” skolu, a dokonca som oslovila zo 5 mamicky sukromne, a popytala sa na ich nazor, co tam maju deticky 1 a 2hakov, takze akutocne som nepocula ziadne zle recenzie….a zas na druhej strane co je na tom, ak je dieta sikovne, mudre a inteligentne, len ma nejaku kozno poruchu ucenia? Ci menej sustredenost, ci nks, ved to vsetko sa da s tymi detmi pracovat, nie su mentalne “narušené”, s takymito detmi sa bežne učiteľ atretne aj v bežnej statnej skole….a ak ma mozno doetatko nejaky problem, nie je naopak kusok lepsie ze je v triede s mensim poctom ziakov a mozno i individualnejsim pristupom? Je skutocne rozdiel 15 a 25 ziakov v triede….samozrejme neni len to rozhodujuce, i na statnej skole je sanca natrafit na skvelu pedagogicku a na sukromnej naopak, mat proste smolu. To sa dopredu asi snad nikdy nevie. Ale skutocne som nepocula nic zle. Jasne niekto tam moze mat problem s parkovanim, alebo elokovanym pracoviskom…..ale to su uz “len detaily”, dolezity je skutocne pristup a atmosfera skoly. A ked si Vasa rodinka vybrala takuto skolu pre svoje deticky, tak asi su spokojní, predpokladam, ked su tam stale. Tak v tom pripade to mozem povazovat od Vas, zrejme za dobru recenziu 🙂

juzanka151
15. mar 2025

@22marcelka0105 ono ked je dieťa šikovne a ma nejakú poruchu učenia na tom nie je nič . Vy sa s ním musíte naucit pracovať aj doma.stale boli poruchy učenia len diagnostika nebola taká ako je v súčastnosti . Ono je rozdiel určite , moja dcera su 16 v triede. A ako pisete dôležitý je prístup hlavne pedagóga v teiede a tak ďalej . Áno maju tam obidve deti a im vyhovuje .