Súkromná základná škola, Trieda SNP
Ahojte
Mate niekto skusennosti s touto školou matiku a citanie sa učia alternatívnymi metódami. 1. stupeň sa neznamkuje. Ako to znášali vaše deti?
@juzanka151 podlaicj statistik na webe vela deti ide na strednu a malo kto na gympel
@lapersefona ako ak ma diéta nejaké oslabenie a mohlo by sa zbytočne trápiť tak by som tento typ školy zvolila
@juzanka151 o akom oslabeni vravite prosim?Zaujíma ma to, v podstate zvažujem dietatko dat na sukromnu ZŠ, mate nejake info porosim? Ďakujem
@22marcelka0105 narusenu komunikacnu schopnost , ADHD, neskor vyvinove poruchy ucenia atd
@juzanka151 cize ak mame taketo oslabenia aj my(nks nemame, a neviem o ostatnych ale precitlivenost alebo sa tomu vravi, to vcelku aj mame), tak v tom pripade SZŠ Triedu SNp 104 odporucate ano? Vy tam chodite? Chodili ste?
@22marcelka0105 nie nechodili a ni nechodíme ale viem ,ze tam deti majú menej hodin a nie je tlaky tlak na nich ako na kasickych ZS
@juzanka151 diky za info, len to je take pocula som….keby tam chodite, je to info z pravej ruky, ale takto…”jedna baba povedala”.
Ja som tam bola rozpravala som sa s riaditelkou, bola aj na DOD….aspon aky taky obraz o tejto skole mam. Za mna je to uplne OK. Ale kazdemu vyhovuje nieco one, to je samozrejme ;)
@22marcelka0105 ale to nie je jedna baba povedala z našej rodiny tam deti chodia takze to mam z pravej ruky tak ako kedy vy sa porozprávate s riaditeľom. Tá vám školu vychvali určite , ale či bude aj Vsm vyhovovať ono kszdy ma iné predstavy .
@juzanka151 nie pani riaditelka praveze nevychvalovala do nevies “svoju” skolu, a dokonca som oslovila zo 5 mamicky sukromne, a popytala sa na ich nazor, co tam maju deticky 1 a 2hakov, takze akutocne som nepocula ziadne zle recenzie….a zas na druhej strane co je na tom, ak je dieta sikovne, mudre a inteligentne, len ma nejaku kozno poruchu ucenia? Ci menej sustredenost, ci nks, ved to vsetko sa da s tymi detmi pracovat, nie su mentalne “narušené”, s takymito detmi sa bežne učiteľ atretne aj v bežnej statnej skole….a ak ma mozno doetatko nejaky problem, nie je naopak kusok lepsie ze je v triede s mensim poctom ziakov a mozno i individualnejsim pristupom? Je skutocne rozdiel 15 a 25 ziakov v triede….samozrejme neni len to rozhodujuce, i na statnej skole je sanca natrafit na skvelu pedagogicku a na sukromnej naopak, mat proste smolu. To sa dopredu asi snad nikdy nevie. Ale skutocne som nepocula nic zle. Jasne niekto tam moze mat problem s parkovanim, alebo elokovanym pracoviskom…..ale to su uz “len detaily”, dolezity je skutocne pristup a atmosfera skoly. A ked si Vasa rodinka vybrala takuto skolu pre svoje deticky, tak asi su spokojní, predpokladam, ked su tam stale. Tak v tom pripade to mozem povazovat od Vas, zrejme za dobru recenziu 🙂
@22marcelka0105 ono ked je dieťa šikovne a ma nejakú poruchu učenia na tom nie je nič . Vy sa s ním musíte naucit pracovať aj doma.stale boli poruchy učenia len diagnostika nebola taká ako je v súčastnosti . Ono je rozdiel určite , moja dcera su 16 v triede. A ako pisete dôležitý je prístup hlavne pedagóga v teiede a tak ďalej . Áno maju tam obidve deti a im vyhovuje .

ja schvaľujem takéto školy ak bude aj pokračovanie takýmto spôsobom. Nás školský systém je stále nastavený inak. Mn aby zaujimalo ako teketo deti študujú ďalej