icon

Súkromná ZŠ v Košiciach

lucika6
4. feb 2021

Prosim je tu niekto kto uvazuje nad sukromnou zs v kosiciach? Slobody alebo trieda snp? Nejake skusenosti, recenzie prosim? Dakujem

pininka1
5. feb 2021

Zo slobody nasi susedia dali syna prec po 4 rokoch. Ze uplne onicom to uz bolo. Teraz chodi na statnu, na Kezmarsku a su max spokojni,lutuju ze ho nedali skor prec. U nas zial tie sukromne skoly su len vyberaci tazkych penazi, deti sa uciace v otras starych budovach a uroven nula bodov. Hlavne ze v zahranici su to najlepsie a vyberove skoly.

lucika6
autor
5. feb 2021

@pininka1 ach tak toto ste ma nepotesili ze to je tale zle az ;(

elfka.elfka
8. feb 2021

@pininka1 Ja odporucam si skoly prejst a urobit si nazor. Je ich viac a rozne. Urcite nevynechst statne, vela veci sa zmenilo k lepsiemu, zalezi na uciteloch a riaditelovi

beata_k
21. jan 2023

Mate niekto novsie informacie o Sukromnej ZS Slobody? Oplati sa, ci nie?

pacicka20
9. apr 2023

@beata_k pridame sa 🙂

beata_k
9. apr 2023

@pacicka20 Budem rada 🙂

anna137
10. okt 2023

@beata_k nie

anna137
Autor odpoveď zmazal
anna137
10. okt 2023

@pacicka20 určite nie, ak ste už náhodou nenastupili

jankaropy
9. nov 2023

@lucika6 dobry den, ktoru zs ste nakoniec vybrali?

jankaropy
9. nov 2023

@beata_k @pacicka20 dobry den, zistili ste nieco? Na ktore skoly ste nakoniec dali deticky? Dakujem

pacicka20
9. nov 2023

@jankaropy dobrý deň my chodíme na súkromnú školu Slobody a vôbec neľutujem je to super škola🙂

beata_k
9. nov 2023

@jankaropy Nic som nezistila. A uz ani nebudem. Stahujeme sa.

22marcelka0105
13. feb 2025

@anna137 viete mi povedat prosim prečo Slobody sukromnu skolu neodporucate? Zvažujem ju a preto sa pýtam, možno mi poradite....dakujem

anna137
13. feb 2025

Je tam veľká fluktuácia učiteľov. Mnohi sa tam cítia veľmi zle. Vedenie je zamerané len na zárobok, čiže prijímajú všetky deti s poruchami učenia. V triede ich je aj 10 s papiermi, asistent ani jeden. Okrem toho, tam vládne žiak, nie učiteľ. Disciplína na bode mrazu. Ak je drzý žiak, tak vyhodia učiteľa, nie žiaka. Druhý stupeň je na tom podstatne horšie ako prvý

22marcelka0105
13. feb 2025

@anna137 mozeme si napisat sukromne? pretože toto absolutne neznie pekne a skutocne ak smiem a mozeme si popisat, budem vdacna za všetky informácie - ak su samozrejme adekvatne a pišete o stave terajšom, ako to tam je prave teraz v tomto čase. Normalne ma toto zaskočilo :(

lydia57
Autor odpoveď zmazal
anna137
27. feb 2025

Mám osobnú skúsenosť. Veď sa pýtajte v škole na všetko. Pýtajte sa koľko žiakov s poruchou učenia prijímajú do ročníka, ako túto situáciu riešia, či majú asistentov..

lydia57
Autor odpoveď zmazal
anna137
28. feb 2025

@lydia57 Áno, problémové deti sú všade, ale ich počet je dôležitý. Inklúzia funguje len za určitých okolností. Ak je v triede 15 žiakov a z toho 10 má vážny problém, tak učiteľ bez asistenta celú výuku prispôsobí tým slabším. Ak Vaše dieťa bude v tej menšine, už Vám to až tak jedno nebude.