icon

Súkromné logopedické služby v Košiciach

katarina789
9. sep 2025

Poznáte niekoho v KE kto sa súkromne tomu venuje a vedel by nás vziať ?

matkahelka
9. sep 2025

@katarina789 musi byt v KE? my chodime do TV a max spokojnost. 2 terminy do mesiaca plne preplaca poistovna.

anonym_0db9ed
9. sep 2025

@katarina789 ja som pred rokom obvolala vsetkych nikto nemal volne alebo sa cakalo
Chodim inde, termin do tyzdna sme mali, neplatime absolutne nic

jvasenka
9. sep 2025
@matkahelka

@katarina789 musi byt v KE? my chodime do TV a max spokojnost. 2 terminy do mesiaca plne preplaca poistovna.

@matkahelka ahoj a kde prosím chodíte?🙂

ludkka0407
9. sep 2025

@katarina789 ahoj, chodila som so synom aj dcerou k p.Lucii Kentošovej, kontakt najdes aj cez google, je na Hroncovej skus zavolat

matkahelka
10. sep 2025
@jvasenka

@matkahelka ahoj a kde prosím chodíte?🙂

@jvasenka ahoj. k Janke Kosturovej

jvasenka
10. sep 2025
@matkahelka

@jvasenka ahoj. k Janke Kosturovej

@matkahelka ďakujem 🙂 a aký ma prístup k deťom? chodíš dnu s dieťaťom? aj ti ukazuje ako čo cvičiť? máte zlepšenie?🙂 mám predskolacku, tvoj ma koľko?

jvasenka
10. sep 2025
@matkahelka

@matkahelka a prosím ta dlho sa čaká na termín? ma veľa deti?

matkahelka
10. sep 2025
@jvasenka

@matkahelka ďakujem 🙂 a aký ma prístup k deťom? chodíš dnu s dieťaťom? aj ti ukazuje ako čo cvičiť? máte zlepšenie?🙂 mám predskolacku, tvoj ma koľko?

@jvasenka ma vyborny pristup, som spokojna. ano, vzdy som s dcerou v ambulancii. ma cez stvrt stenu obrovske zrkadlo, dieta a ona sedia oproti zrkadlu, rodic sedi bud na stolicke pri dietati bokom, alebo pri dverach v kresle. ja som s dcerou zacala chodit v cca 3 rokoch, pokroky samozrejme vidim. neviem kolko ma deti, terminy vyjdu vzdy 2x mesacne. teda mimo leta, lebo aj ona aj my sme boli casto odcestovani. nepamatam si, ako dlho sme cakali na termin. ja som v tom case bola este doma na RD, teda som bola flexibilna. ona si ma poznacila, ze viem prist aj zo dna na den. a aj tak bolo, ze ked jej vypadlo kvoli chorobe nejake dieta, zavolala mi, ci mozem nasledujuci den prist. myslim, ze cca do 3 tyz.nas vzala.

jvasenka
10. sep 2025
@matkahelka

@jvasenka ma vyborny pristup, som spokojna. ano, vzdy som s dcerou v ambulancii. ma cez stvrt stenu obrovske zrkadlo, dieta a ona sedia oproti zrkadlu, rodic sedi bud na stolicke pri dietati bokom, alebo pri dverach v kresle. ja som s dcerou zacala chodit v cca 3 rokoch, pokroky samozrejme vidim. neviem kolko ma deti, terminy vyjdu vzdy 2x mesacne. teda mimo leta, lebo aj ona aj my sme boli casto odcestovani. nepamatam si, ako dlho sme cakali na termin. ja som v tom case bola este doma na RD, teda som bola flexibilna. ona si ma poznacila, ze viem prist aj zo dna na den. a aj tak bolo, ze ked jej vypadlo kvoli chorobe nejake dieta, zavolala mi, ci mozem nasledujuci den prist. myslim, ze cca do 3 tyz.nas vzala.

@matkahelka ďakujem ti za skvelú rozsiahlu odpoved! skúsim tam zavolat 🙂

matkahelka
10. sep 2025
@jvasenka

@matkahelka ďakujem ti za skvelú rozsiahlu odpoved! skúsim tam zavolat 🙂

@jvasenka ak ti nebude dvihat mobil, napis sms, kto si, co chces... je celkom problem sa k nej dovolat.

jvasenka
10. sep 2025
@matkahelka

@jvasenka ak ti nebude dvihat mobil, napis sms, kto si, co chces... je celkom problem sa k nej dovolat.

@matkahelka aha že nedvihaju 😅 to inak tv ma viac takých dr-ani na ortopédiu sa tam nedá dovolať 😂 a to je k sestričke číslo áno?

matkahelka
10. sep 2025
@jvasenka

@matkahelka aha že nedvihaju 😅 to inak tv ma viac takých dr-ani na ortopédiu sa tam nedá dovolať 😂 a to je k sestričke číslo áno?

@jvasenka nie.priamo k nej. ona nema sestricku.

zana2727
11. sep 2025

Chodime k Mgr. Regrutová na Hroncovej, odporucam.

anastazia93
21. sep 2025
@zana2727

Chodime k Mgr. Regrutová na Hroncovej, odporucam.

@zana2727 a ona má vyštudovanú logopediu? Veď píše na stránke že nemoze spadať ani pod školskú ani pod klinickú. Kebyže zavoláte inšpekciu môže mať prúser podľa toho...

zana2727
23. sep 2025

Neviem, co ma vystudovane. Chodime k nej a ja som spokojna s vysledkami a pristupom.