Svadba Košice

janca1_2
26. dec 2024

Ahojte, chcela by som od Vás pomoc pri plánovaní svadby v Košiciach a možno týmto prispevkom pomôžem aj ďalším nevestám, ktoré plánujú svadbu na rok 2025.

Ak by ste si niektorá našla čas na opísanie svojej skúsenosti a podanie dobrých kontaktov tak budem veľmi vďačná. Samozrejme budem vďačná aj za kritické komentáre - aby som vedela čomu/ prípadne komu sa vyhnúť 🙂

Prosím o odporúčanie nasledujúcich veci pre 80 ľudí:

• sála v Košiciach ( prípadne niekde blízko Košíc)
• fotograf a kameraman,ktorý chodí fotiť svadby do Košíc
• DJ
• vizážistka a kaderníčka, ktoré by vedeli vziať v svadobný deň viac klientok

Ďakujem Vám vopred všetkým za Vás čas a určite užitočné komentáre ❤

vkatush
26. dec 2024

My sme mali niekoľko osláv, iných svadieb a nakoniec aj našu svadbu v Rubíne v Krásnej, za nás max spokojnosť. Aj keď na 2025 to by už ste sálu mali mať. My ideme v lete na jednu a sálu zháňali pred polrokom a mali čo robiť. To sa robí rok dva dopredu (ak to nie je niekde v kultúrnom dome v Hornej Dolnej).
DJ bol rovnako najprv odskúšaný na iných svadbách a keďže zábavu vedel urobiť perfektnú, tak sme sa pre neho rozhodli. Na FB Robert Nagy-Saloci. Ale dosť vybookovaný zvykne byť.
Za sálu aj DJ sme dostali toľko pochvál, pre niektorých bola najlepšia svadba na akej boli, doteraz spomínajú 😁
Makeup nám prišla robiť domov Petra Foltán, má aj vlastnú akadémiu, naozaj vie, čo robí a vydržal do rána všetkým bez problémov. A tuším robí aj vlasy, ale my sme mali vlastnú kaderníčku.

jaass
26. dec 2024

@janca1_2 ahoj napis mi správu ak chceš 🙂 všetko ti s radosťou poradím 😇

tara795
26. dec 2024

@janca1_2 odporúčam Koliba Zlata podkova, v lete je to super dá sa byť dnu aj von 🙂 nám sa polka svadby odohrála von - hostia si posedeli pri vínku von, ti co chceli tancovali dnu. 🙂 a foto Karolína Hladova, nájdeš na IG. Cakebar a koláče jednoznačne RedVelvet .

daniella08
26. dec 2024

Na KVP je nová sála Bukovina, vyzerá krásne.

salsa26
29. dec 2024

Odporúčam sálu Bačíková.

bessie12
30. dec 2024

@salsa26 pokiaľ ma vyše 100 hostí, tak áno. Inak nie.

salsa26
30. dec 2024

@bessie12 prečo...?

bessie12
30. dec 2024

@salsa26 pretože inak by musela doplatiť do tych 100 ľudí. Napr. Keď bude mat napr. 50 ľudí, tak za tých ďalších 50 musí doplatiť. Maju to v podmienkach.

salsa26
30. dec 2024

@bessie12 to som nevedela. Inak je to nádherná sála.

bessie12
30. dec 2024

@salsa26 áno, je to nádherná sála. Tiez som po nej pokukovala, ale nakoniec som si vybrala inú. Až toľko hostí mat nebudeme.

nadhja
4. jan 2025

Kongres hotel Roca mas priamo v Ke, Biele studnicky na Dargove, je to asi 30 min od KE, ale chvalia si to tam, Koliba Zlata podkova, len neviem, ci je kapacita az 80 ludi, Slameny dom v Malej Ide, Hotel Bonaparte, ale tam tiez neviem kapacitu. A fotograf priamo z Košíc puskas.tomas na instagrame alebo Foto Puškáš na FB, len je dost vybookovany, uz berie aj na 2026 tak zavisi od datumu, ci trafis volnu sobotu.