Tipy na výlety v Košiciach a okolí

6. mar 2025

Viete mi prosim poradit kam na vylet v Kosiciach v sobotu? Samozrejme moze byt aj dalej ale max. Hodinu. Chcela som ist na spissky hrad ale to je este zatvorene. V zoo aj botanickej sme boli uz vela krat. Uz mi doslinapady tak aby sme boli v prirode. Aj na vyhliadkovej vezi sme boli, taktiez na alpinke... skuste prosim dat nejake napady.. 😉

autor
6. mar 2025

Zaujal ma hrad fuzer v madarsku. Bol tam niekto?

autor
6. mar 2025

Na tom hrade neviete niekto prosim ci aj po slovensky su tie prehliadky?

biba_18
6. mar 2025

my chodíme na hrad v kapušanoch alebo na šariský hrad ... ale to je taká túrka, nič náročné, ale chodenie ... a cestou do ke sa najeme v šariši v papa mia ...

euka210
6. mar 2025

Archeoskanzen Nizna Mysla, Hajske vodopady, Zadielska dolina, Turniansky hrad. Alebo pri Po je kopec veci...2x hrady, Opalove bane. Tiesnava Zapikan pri Davidove.

slniecko5
6. mar 2025

Slansky hrad, mila nenáročná trasa

autor
6. mar 2025

dakujem za dalsie napady

mabenn
6. mar 2025

hrad fuzer je fajn...malo by byt aj po slovensky

mabenn
6. mar 2025

dalsie: zadielka dolina+hajske vodopady, bankov

rejka7
6. mar 2025

Park s labutami v Barci, múzeum letectva v Barci

biba_18
6. mar 2025

a teraz som si spomenula baby - keď bude sezóna - niekde pri košiciach je ružová záhrada!

autor
6. mar 2025

Akurat som nasla ze od dnes (6.3 -10.3) je v domonikanskom kostole su sprievody aj so sprivodcom... urcite pojdeme v nedelu... davam aj odkaz ak by to niekoho zaujalo..

https://www.keturist.sk/info/events/potulky-mes...

viestta
6. mar 2025

Chodte do Zadiela. Este nie su stromy olistene, vidiet cely kanon. Mozte sa prejst na Turniansky hrad, potom po planine a dole zidete cez roklinu

jarulka88
6. mar 2025

Vlacik v Palhaze je super zazitok pre deti v zime aj v lete. Je to jednokolajovka,ktora vas dovezie do Kokapu,kde je detske ihrisko,restauracia,cize sa mozete aj najest, a da sa prejst k jazeru.

autor
6. mar 2025

@jarulka88 lenze nevieme po madarsky... dohovorime sa aspon anglicky?

vkatush
6. mar 2025

@biba_18 v Nižnej Myšli, rozárium u Bohušov 😊

To si vie spojiť napr so Slanský hradom alebo Izrou, je to pomaly jedným smerom.

jarulka88
6. mar 2025

Ani my,ruky nohy funguju 😁 vo vlaku vas popocita,date vacsi peniaz vyda vam,v restauracii vedia anglicky.

jarulka88
6. mar 2025

A aj gejzir v Herlanoch je fajn a je tam aj pekne ihrisko.

pinkgirl
6. mar 2025

Okrem spomínaných skúste aj vyhliadkovú vežu Tojaj - to je akurát cca 1h dojazd. Odtiaľ sa môžte presunúť do obce Borša a pozrieť si kaštieľ v ktorom sa narodil František II. Rákoczi, múzeum je veľmi pekne urobené, je tam aj detské ihrisko.