icon

Veľká noc 2025 v Košiciach

petagal
15. apr 2025

Ahojte Košičanky, plánovala som výlet cez prázdniny do Košíc, asi dva dni, ale teraz pozerám, že polovica miest, kde som chcela ísť, je zavretá 🙂 oplatí sa mi cestovať cez celú republiku s osemročnou, alebo to nechať na sezónu? čo vidieť v apríli v Košiciach? Ďakujem.

sweet20
15. apr 2025

@petagal zoo je zatvorena ako vsetky zoo na SK, cez velku noc je vsetko zavrete take co by sa oplatilo podla mna, my ideme na velku noc k rodine, raz jednej , raz k druhej, potom nieco doma... ale cez sviatky by som necestovala cez celu republiku kvoli tomu... podla mna kedze tu zijem

sweet20
15. apr 2025

Akurat botanicka zahrada je otvorena stale

sweet20
15. apr 2025

@petagal po velkej noci planujeme ist na takyto pobyt , nie presne tento ale na tento styl.. https://www.zlavomat.sk/akcia/847262-demanova-r...

veverkaa2
15. apr 2025

@petagal prepáčte no na Veľkonočné sviatky majú byť ľudia doma a nie behať kade tade. To už nikomu tieto sviatky nič nehovoria? Nepatrí sa to. Ľudia majú sedieť doma alebo keď tak navštíviť rodinu a nie po výletoch, pobytoch

jaskolka
15. apr 2025

@veverkaa2 tak nie každý to berie ako nejaký extra sviatok
Jednoducho to veľa ľudí vníma ako pár dní voľna,nic viac. To neznamená,že sú nejako "zlí"alebo chcú niečo,čo sa nepatrí. Proste nie sú hlboko veriaci a veľkonočné sviatky im toho (vo význame viery)veľa nehovoria.

barbara9456
15. apr 2025

Ahoj, ak si chcete pozrieť pamiatky, to sa dá. Dóm sv. Alzbety, Jakabov palác, Immaculata.... Prechádzka po Hlavnej ulici môže byť fajn, ale zrejme všetky reštiky, cukrárne budú zatvorené. Možno by som išla nirkde blížsie vašeho bydliska. My ideme do Veľkej Lomnice v piatok, v sobotu do termálnych kúpelov Vrbov a domov. 😀
Podľa mňa je úplne vpohode vypadnúť cez sviatky....

hrvn
15. apr 2025

@veverkaa2 napríklad my cestujeme každý rok do Prahy.. Mám tam brata a chodíme po Prahe kade tade...

bessie12
15. apr 2025

@veverkaa2 to ma byt človek doma len preto, že sú sviatky??? Keďže vieme aké sú blbé veľkonočné zvyky na Slovensku, tak tiež by som radšej utekala kade ľahšie niekam na výlet.

zobaka
16. apr 2025

neviem no, nic specialne tu nie je, odkial si? vybrala by som si zaujimavejsie miesto, ako restauracie budu otvorene, ale neviem o ziadnej akcii

zobaka
16. apr 2025

to co za nazor cez sviatky sediet doma 😂 prave sviatky ludia vyuzivaju na cestovanie je viac dni volna plus vikend

lucka_ke
17. apr 2025

@veverkaa2 na SK žije aj veľa ľudí, ktorí nie sú katolíci a tieto sviatky im absolútne nič nehovoria, za mňa je choré, že sa na týždeň zastaví svet a nič nefunguje

slniecko5
17. apr 2025

Ja som včera bola v meste pár hodin a bola spm nadšená z toho, ako tam všetko kvitne, vonia, veľmi príjemne to na mňa pôsobilo. Takže toto poteší určite.
Máme nové múzeum v Katovej bašte, pozri, či je otvorené a Dolná brána otvorená bude.
https://www.keturist.sk/info/otvorenie-dolnej-b...
Aj nejaké restiky podľa mňa.