Všetko o ultrazvuku v SonoClinic Košice
Ahojte, chcem sa objednať na vyšetrenie ultrazvuku s bábätkom. Som v druhom trimestri a odporúča sa 18-22tt. V 18tt budem koncom júla. Viete mi prosím napísať , ktoré ste boli nie tak dávno ako to prebieha? Môžem si pýtať na termín konkrétneho lekára? A zaujíma ma hlavne cena, čas, ktorý sa venujú pacientke, plus či dajú aj nejakú správu z vyšetrenia, foto alebo USB záznam, fotky vytlačené... Koľko za za ostatné pripláca? Ďakujem.
Ahoj tak ja som bola 27.7.2023,19.9.2023 a 5.12.2023 .
Platila som v 1-2.trimestri 80€+fotka10€ a 3.trimestri som platila 70€ . Dr som si pýtala sama, ktorú som chcela . A cca asi 30-40min sa mi venovala . USB nové nerozbalené si kúpite vy ( hoc aj to najlacnejšie len nech to je nové v obale ) Správu Vám vytlačia ktorú odovzdáte jedno vašej gyn a vám ostáva druha .( mne stále pripli do tehotenskej knižky ) sú to nádherne fotky ak sa správne otočí bábätko . Pohlavie sme tiež videli a máme to aj na USB ( pindulku sme tam videli ) 😁❤️ môže byt aj doprovod ( ako napr. Manžel ) presne povedali aj váhu bábätka, tlkot srdiečka a či náhodou nebude choré aj to Vám povedia .
Určite keď budem plánovať druhé bábätko, tak určite pôjdeme na SONO zas .
Bola som na UTZ v KE na Rooseveltovej
Bola som v prvom trimestri a buduci tyzden idem znova. Treba prísť 5 min pred vyšetrením, vypíšeš taký formulár a pošlú ťa na wc sa vycikať. Hneď na to ťa zavolajú dnu aj s partnerom. Hneď robia vyšetrenie cez bruško, sono. Lekár popisuje všetko,čo sa v danom trimestri sleduje. Hovorí či ide o normál alebo nejakú abnormalitu/odchýlku. So sebou si donesies zabalené USB,kde ti vedia nahrať foto. Platí sa 85€. V prvom trimestri berú krv. V druhom kážu doniesť výsledky z triple testov. Či berú aj v 2.trim.krv neviem. Dajú ti správu z vyšetrenia a to je celé.
Su tu uz predosle diskusie na tuto temu, skus si pozriet aj tie, vela z nich su dost detailne. A len poznamka - VSZP a predpokladam ze i ostatne poistovne takyto ultrazvuk plne preplacaju.
Ja som bola v 1. aj v 2. trimestri a za mna sklamanie. Hlavne druhy trimester popisovala mozno 10min. Ako tehotna po 35r som platila viac, tusim to bolo 110€. Zhodou okolnosti pri obovh terminoch ma preobjednavali lebo lekar co mal byt, nemohol.
Navštívila som radšej centrum v Myslave, 30 min. vyšetrenie u Dr. Juhás, všetko komentované bez minúty ticha a na záver už len potešenie zo 4D, za ktoré som ale neplatila. Ceny lepšie a bez striedania lekárov i tých cudzokrajných.
Za mňa podobne Košice-Myslava, dcéra ani nedýchala keď uvidela malého a manžel mal aj slzičku. MUDr. Juhás je naozaj srdcom človek a rozumom skvelý ultrazvukový odborník a cena úplne primeraná nie ako doplatky a preplatky inde za nič.

Ja som bola v starej Ľubovni... Je to tam zadarmo a zo skúseností okolia asi najkrajšia fotka a bábätko vyzeralo v 22tt už ako keby sa mohlo narodiť 😀 hneď sme vedeli po kom ma pusu a bradu..ale to bude tým 22 týždňom viac menej už na poslednú chvíľu.. usb záznam nedávali ale príde mi to zbytočne dať 80€ za video ktoré za pár mesiacov zapadne prachom