Výber medzi MUDr. Sedliakovou a MUDr. Klembarovou
Uvazujem nad zmenou dr, momentalne mame Dr. Cuhovu,ale ta ordinuje na striedacku s roznymi inymi. Odradza ma dlha cakacka,aj ked ma ecasenku,nie vzdy sa nam ujde listek🥴 obzerala som vedlajsie ambulancie, Dr.Klembarobu a Sedliakovu. Viete poradit,ktora je lepsia volba? Dakujem😉
@lucka_ke ozaj? Tak preto ma vzdy prazdnu cakaren😁 u Klembarovej sa vraj vsetko plati,co som citala tak aj crp🫣
napíšem ti IP
@lucka_ke dakujem
@majuskabobi ja som odisla od klembarovej žiadne vysetrenia nerobila ked som riesila preventívku povedala ze ma zavolajú nikdy nezavolali očkovanie moja nema od 1.5r chýbajú ju dve...konecne teraz ideme ak bude zdrava a to uz rok chodime inkde...mala som pocit nikdy neliecila ked mala uz 4r zacala som si ju doma sam.liecit stale to iste davala sinupret a fenistil kvapky 🤦♀️vyter bez moj ziadosti nespravila ako prvorodicke nic nikdt neporadila ohladom prikrmov a inych veci...
Sedlakova je velmi dobra lekarka kedysi ako dieta som tam chodila.....my sme presli do novej nemocnice a.sme velmi spokojni aj prístupom
@zuzkaa1991 tiez od nej planujem odist pre tieto veci, mozem sa opytat,ku komu ste v novej nemocnici sli? Vdaka
@jarulka88 sotakova ale aj ine su dobre lekarky tam
Dcera ma 7r v.5r hovorim jej ze nema preventivku (kvoli zubnemu benefitu) predtym ze union mi pise a ona ze ju nezaujíma co mi pise union🤦♀️🤦♀️plus vedela ze cez leto som chcela ockovat dieta ked viem ze by bola naisto zdrava a nic 2 očkovania mešká
Neľutujem ze som prešla inkde aj menej chora je
@zuzkaa1991 sotakova sa strieda s vajdovou, majú to nejak presne určené nevieš?
@jvasenka mne sa zda ci nesla ja matersku 😇kedze s anedavno vydala a ano boli tam ine lekarky vo februári ked sme boli odvtedy sme neboli našťastie uz nie je casto chora ako kedysi začala.od 2.5r do škôlky a vydrzala tam 1 2 dni a mesiac doma taky kolobeh sme mali do 5.5r
Sedliakova ma prazdnu cakaren, lebo objednáva ľudí na čas a nikdy necakame dlho. 70r nemá, ale áno je staršia, ja som s ňou ale veľmi spokojná
@zuzkaa1991 to že sa vydala viem, dlhšie sme tam teraz neboli, no prajem jej ale aj skoda lebo mi príde vľúdnejšia a sympatickejšia ako vajdova
@jvasenka vajdovou som.riesila len telefonicky 😇 tiez sme neboli od februára tam našťastie az koncom aprila konecne pojde. Na očkovanie ktore mala mat dcerka za sebou davno ak bude zdrava
@zuzkaa1991 nás čaká presne to iste a už sme chceli ísť tento týždeň ale ako naschval sme všetci ochoreli 🫣
@jvasenka moja ma naposledy ako 1.5r očkovanie a uz ma.7r minulý rok stale niečo preco nemohla 😇
@zuzkaa1991 tak tl ste dobre na tom 😅 a dr s tým je ok? u nás ešte nevie že nám chyba ta minuloročná a to už by ju trebalo tento rok zas očkovať
@jvasenka ja som to riesila 2r s klembarovou 🤦♀️ a potom ked sme presli k novej tak stale niečo v lete vyberali nosne mandle potom musela cca 2m po nich nato sme dostali covid 🤦♀️potom streptokok potom kiahne atd tak minuly rok v lete po dovolenke teploty mesiac kasel takze zas nic .....takze teraz som ju objednala len uvidíme ci dojdeme 😁
@zuzkaa1991 tak držím palce nech vám to vyjde 🙂

Sedliaková má 70 rokov, radšej by som Klembárovú kvôli veku