Základné informácie o medzinárodných školách v Košiciach
Ahojte, nemáte náhodou niekto dieťa v medzinárodnej ZŠ v KE? Chcela by som vedieť pár informácií.
Zvažujeme Splash a KEIS.
@anonym_autor ahoj, prosim ako ste sa nakoniec roxhodli, zistili ste nejake informacie o tych skolach?
@bozenka67 Ahoj, nakoniec sme sa rozhodli pre KEIS. Veľa informácií som nezískala, KEIS má čo to aj na internete, Splash má toho menej.
@bozenka67 Ahoj, nakoniec sme sa rozhodli pre KEIS. Veľa informácií som nezískala, KEIS má čo to aj na internete, Splash má toho menej.
@anonym_autor ani mne sa nedari zistovat, iba o futurum nieco vieme a vylucili sme ju. Co zavazili u vas, ze ste sa rozhodli pre Keis? Ste spokojni? Aky tam maju prosim z vasho pohladu system vyucby?
@anonym_autor ani mne sa nedari zistovat, iba o futurum nieco vieme a vylucili sme ju. Co zavazili u vas, ze ste sa rozhodli pre Keis? Ste spokojni? Aky tam maju prosim z vasho pohladu system vyucby?
@bozenka67 boli sme sa pozrieť. Pracujú v malých skupinkách, nemajú klasické hodiny, ale tematické celky. Učí u nich hodne zahraničných učiteľov. Čo som sa dozvedela, veľa sa deťom venujú individuálne. Mnoho predmetov sa deti naučia hrou.
Tieto súkromné školy vydajú málinko informácií.
Neviete mi prosim povedat ako je to so ziskanim stipendia, ci si vyberaju dieta na zaklade nejakych podmienok, lebo to mesacne skolne je teda fakt dost. Citala som len tolko, ze sa poskytuje slovakom.

@anonym_autor ahoj, prosim ako ste sa nakoniec roxhodli, zistili ste nejake informacie o tych skolach?