Absolvovali ste voskovú epiláciu chlpov v nose?
Zaujíma ma, na stupnici od 1 po pôrod, ako veľmi to bolí? Moja barberka Barborka sa dnes spýtala, či nechcem depilovať chlpy v nose voskom. Aj by som chcel, ale bojím sa, že z toho zgegnem.
Prosím len o odpovede na otázku, či to bolí, alebo nie. O tom, či je to zdravotne vhodné a čo je najlepšie, nemusíme diskutovať, nezaujíma ma to.
Diky, čau.
@babulkomale Ja som zažil pôrod. Dvakrát. Ale priznávam, že len z pohľadu pozorovateľa hehe :D
@thirstymonk no veď, že pozorovateľa. To ja by som si ešte dávala pozor, aby som manžela nevystrašila 😃
Preto som nikdy neplánovala, že by tam bol.
Poradím ti: zober depilátor, taký čo trhá, nie holí.
Prejdi si párkrát po nohách.
Vynásob desiatimi. Tak to bolí v nose.
@babulkomale Epilator trhavy z nôh poznám, to som skoro zahynul. A je to v nose ešte 10 krat horšie... no tak super. Asi teda do toho nejdem... ale zas je pravda, že ja som skala a bolesť vytrimem. Tak uvidím. Idem k Barborke ešte so synom poobede, tak sa rozhodnem
@babulkomale Ale v nose to len jedenkrat škubne a dobre ne? Tiež mam skusnosti s voskom - pazuchy. To som skoro až jačal, ale dalo sa to prežiť.
@thirstymonk logicky je to horšie, je tam sliznica, nie len koža.
Nemajú nejaký lokálny umŕtvovák?
Môj muž chodí každý týždeň k barberovi, chlpy v nose si dal urobiť raz, povedal, že keby neexistovali domáce strojčeky na to, tak radšej bude ako jaskynný muž, ako si to dať znova depilovať.
@melanta Ďakujem za info. PRoblem domaceho strojčeka je u mňa ten, že keď si ho len na sekundu dam do nosa, začnem okamžite kychať. Takže s tym nemožem bars. Draždi ma to
@thirstymonk Zober pinzetu a vytrhni si jeden chlp z nosa. A budes aj hviezdicky vidiet 😃. Hned si rozmyslis, ci si ich dat vythnut voskom.
@maciatkoe Toto náhodou robím, lebo tie chlpy v nose majú aspoň 2cm (nechapem). A keď nejaký už trčí z nosa tak, že sa dá rukou vytrhnuť, tak to urobím. Bolí to síce, ale že by som z toho upadal do bezvedomia a videl hviezdičky, to nemožem povedať :D
@thirstymonk tak to u toho barbera skús. Zomrieť nezomrieš a budeš vedieť, na čom si. Každý má iný prah bolesti a každý každé inak vníma.
@thirstymonk Tak potom zvladnes aj vosk 🙂😃.
Švagor na to chodí pravidelne a veľmi si to pochvaľuje. Okrem zlepšenia vizuálu sa mu vraj oveľa lepšie dýcha. Ak to tá Barborka vie dobre spraviť, tak by to mala byť len sekundová šoková záležitosť. Určite sa to nedá porovnávať s pôrodom, ktorý trvá dlho a bolí vo vlnách.
@tanyan a
@maciatkoe a
@melanta
Ďakujem vám za info. Čo to môžem porovnať napr. s tetovaním. 7 hodín som sedel pod ihlou a jediné, čo ma bolelo, bola prdel (z toho sedenia) :D Ešte aj tater sa divil, že mu tam pride nejaka hora a kviči po desiatich minutach, že chce pauzu atď a ja by som kľudne aj bez pauzy to zvladol (aj cez kosti, žily), takže asi ten prah budem mať kus vyšší
Môj muž nedávno v Egypte. A že muži neplačú. Také slzy ako hrachy ronil a povedal, že ani keby mu zaplatili, nikdy viac.
@thirstymonk vytrhni si chlp pri ritnej dierke, pripadne niekde na pytlicku a vynasob to poctom chlpov v ratafaku, budes mat predstavu, ci to absolvujes s drevenou narkozou alebo bude treba az lopatova
Môj muž si dáva pravidelne, chodí barberovi asi 1x mesačne. No tak slzičky mu vybehnú, pre krásu sa trpí. Ale zase taká bolesť to byť nemôže, keď si to dáva opakovane.
@thirstymonk bolí to,ale je to sekundová záležitosť,je lepšie tie chlpy pred tým ostrihať
Vôbec by som to nehodnotila ako bolestivú procedúru, zažila som aj omnoho drsnejšie beauty výkony :D napríklad spomínaná laserová epilácia ritnej ďúry
@laurita285 Ci kokos, tak to musel byť masaker. Dufam, že to aspoň pomohlo :D
Mme orl lekar povedal, ze je to velmi zla vezia zbavenia sa chlpov. Vraj to ma nejaku dopad na zdravie, uz presne nepamatam, aky, bolo to veeelmi davno. Radsej strojcekom s kychanim.
Hod si do uja gugla, vplyv depilacie nosnych dierok na zdravie, docitas sa

@thirstymonk od 1 po pôrod? 😂😂😂
Najprv zaži pôrod, potom sa budeme baviť o chlpoch v nose 😃