icon

Aká je prvotná investícia do solária?

7. aug 2024

Neviete aká je prvotná investícia do solária? Koľko taký model stojí? Ďakujem

muchotrafka298
7. aug 2024

Chces si domov kupit klasicke solarium alebo si chces otvorit podnik? Solaria stoja od 3-4 tisic vyssie.

autor
7. aug 2024

@muchotrafka298 V podstate aj aj. Jedno domov a 3 do podniku.

ukgirls
7. aug 2024

ved si vygoogli ceny plus elektrikar a treba aj vyvod na teplo .. cize budes potrebovat aj murarov al sikovnych chlapov, treba aj kremy nakupit poistenie =pocitaj aj s vymenami trubic casom .. a hlavne solarium je dnes predsa najhorsia smrt-takze to nieje biznis na zbohatnutie ak to nespojis so salonom

autor
8. aug 2024

@ukgirls Chlapov na takéto veci mám k dispozícii. Na solarku sa zbohatnúť dá, videla som tak veľa prípadov.

muchotrafka298
8. aug 2024

Tak to ked chces na solariu v dnesnej dobe zbohatnut, drzim Ti palce. Solaria su uz za zenitom.
A ked sa musis anonymne pytat, kolko stoji solarium, hovori samo za seba. 3 sekundy na Googli.

autor
8. aug 2024

@muchotrafka298 Myslela som že odpovie niekto kto niečo také vlastnil a nie niekto koho solaria nezaujímajú. 😂😂

muchotrafka298
8. aug 2024

Ty si fakt myslis, ze dnes je to biznis a napise Ti tu tisic zien, ze ma solaria a bohovsky na tom zaraba, ze zahojene do konca zivota? Ja som mala v okoli 3 solaria a vsetky uz zatvorili, stvrte sa drzi ako tak len preto, lebo je tam aj kadernictvo a kozmetika.

autor
8. aug 2024

@muchotrafka298 Tak asi viem ako tu funguje v mojom meste. Baba vlastní 2 solarka, jazdí na porsche, dovolenky každý mesiac. Nemá žiadny bočný príjem len solárka. 😄 Ja to chcem začať robiť kvôli tomu, že sama solárka navštevujem, mám ku tomu vzťah 🙂

zuzanka.zuzu
8. aug 2024

no tak tá baba tade asi pomáha niekomu prelievať peniaze 😉 a veru zasielkovňa to nebude 😂

muchotrafka298
8. aug 2024

No tak ked mas zistene, ze to urcite zaraba, mas dost financii, tak kludne do toho chod. Nakup si vybavenie, prenajmi priestor na to vhodny (musi Ti ho schvalit hygienik a mozes zacat zarabat a tiez budes mat Porsche.

@zuzanka.zuzu nechaj tak, urcite v dnesnej dobe solariami zarobis na luxusne auto za 100 tisic EUR raz-dva. Ake prelievanie penazi, pranie penazi z nelegalnej cinnosti, neexistuje na Slovensku 😂

autor
8. aug 2024

@muchotrafka298 Neboj porsche nepotrebujem, stačí mi môj merecedes 😄 , pre info na sk to nieje 😁 nezaujíma ma čo je na slovensku.

muchotrafka298
8. aug 2024

Ako prve si mala napisat, ze sa nebavime o Slovensku. Pretoze v zahranici su uplne ine poziadavky na otvaranie prevadzok. Ceny solarii, sluzieb, prenajmov sa tiez pohybuju v inych cenach.

autor
8. aug 2024

@muchotrafka298 Priestor mám , pytala som sa len na cenu solária 😄To môže byť dovezené aj zo sk