Aká je prvotná investícia do solária?
Neviete aká je prvotná investícia do solária? Koľko taký model stojí? Ďakujem
@muchotrafka298 V podstate aj aj. Jedno domov a 3 do podniku.
ved si vygoogli ceny plus elektrikar a treba aj vyvod na teplo .. cize budes potrebovat aj murarov al sikovnych chlapov, treba aj kremy nakupit poistenie =pocitaj aj s vymenami trubic casom .. a hlavne solarium je dnes predsa najhorsia smrt-takze to nieje biznis na zbohatnutie ak to nespojis so salonom
@ukgirls Chlapov na takéto veci mám k dispozícii. Na solarku sa zbohatnúť dá, videla som tak veľa prípadov.
Tak to ked chces na solariu v dnesnej dobe zbohatnut, drzim Ti palce. Solaria su uz za zenitom.
A ked sa musis anonymne pytat, kolko stoji solarium, hovori samo za seba. 3 sekundy na Googli.
@muchotrafka298 Myslela som že odpovie niekto kto niečo také vlastnil a nie niekto koho solaria nezaujímajú. 😂😂
Ty si fakt myslis, ze dnes je to biznis a napise Ti tu tisic zien, ze ma solaria a bohovsky na tom zaraba, ze zahojene do konca zivota? Ja som mala v okoli 3 solaria a vsetky uz zatvorili, stvrte sa drzi ako tak len preto, lebo je tam aj kadernictvo a kozmetika.
@muchotrafka298 Tak asi viem ako tu funguje v mojom meste. Baba vlastní 2 solarka, jazdí na porsche, dovolenky každý mesiac. Nemá žiadny bočný príjem len solárka. 😄 Ja to chcem začať robiť kvôli tomu, že sama solárka navštevujem, mám ku tomu vzťah 🙂
no tak tá baba tade asi pomáha niekomu prelievať peniaze 😉 a veru zasielkovňa to nebude 😂
No tak ked mas zistene, ze to urcite zaraba, mas dost financii, tak kludne do toho chod. Nakup si vybavenie, prenajmi priestor na to vhodny (musi Ti ho schvalit hygienik a mozes zacat zarabat a tiez budes mat Porsche.
@zuzanka.zuzu nechaj tak, urcite v dnesnej dobe solariami zarobis na luxusne auto za 100 tisic EUR raz-dva. Ake prelievanie penazi, pranie penazi z nelegalnej cinnosti, neexistuje na Slovensku 😂
@muchotrafka298 Neboj porsche nepotrebujem, stačí mi môj merecedes 😄 , pre info na sk to nieje 😁 nezaujíma ma čo je na slovensku.
Ako prve si mala napisat, ze sa nebavime o Slovensku. Pretoze v zahranici su uplne ine poziadavky na otvaranie prevadzok. Ceny solarii, sluzieb, prenajmov sa tiez pohybuju v inych cenach.
@muchotrafka298 Priestor mám , pytala som sa len na cenu solária 😄To môže byť dovezené aj zo sk

Chces si domov kupit klasicke solarium alebo si chces otvorit podnik? Solaria stoja od 3-4 tisic vyssie.