Aká kozmetika skutočne pomáha na citlivú pleť?
Prosim ake produkty pouzivate pre citlivu reaktivnu plet? Hlavne na odlicenie a cistenie? Ja uz som skuala mlieka aj balzamy na citlivu plet a vsetko mi v poslednej dobe vadi a stipe. Uz neviem co s tym. LRP toleriane na cistenie som pouzivala vzdy a teraz ako som si kupila druhy x tak mi vadi neviem ci zmenili zlozenie alebo co. Pouzivam aj sera a kremy z dermokozmetiky ktora ma stala uz nemale peniaze a vobec sa to nelepsi. Posledne tyzdne plet po odliceni stipe a je zacervenana. Pomoze mi po chvili LRP cicaplast baume ale nelepsi sa to vobec. Dermatologicka mi tiez nepomohla s tym. Neviem uz co na tu plet pouzivat aby som bola v pohode. Predtym mi sadol takmer akykolvek krem alebo pripravok a teraz takmer nic
tiez tipujem narusenu kožnu barieru. tu treba dať opatrne doporiadku najprv
@ibaja29 ja hsm citlivú pleť, ndloco mi ju nedráždi. Jedného času som mala strane obutie, pálenie, nepomohla Bioderma, LRO ani nič z deťmi kozmetiky. Až tento krém. Je ako balzam na moju pleť. Upokojil mi ju za pár dni. Vyskúšaj. Kúpiš v lekárni alebo cez net.
@ibaja29 skúste tieto od Levissime. Mam citlivú pleť ale vyhovujú mi zatiaľ a nieje to cenovo tak hrozné.
ja by som skor sla do la roche posay a do cicaplastov
@ibaja29 Ahoj, ja mám tiež problém s pleťou, robia sa mi až také červené vysušené fľaky, chvíľu pomáhala Bioderma, aj na odličovanie aj krém...ale časom bol problém aj s tým. Jediné, čo som zniesla bola na počudovanie klasická modrá indulona, pravdaže mastná až hrôza. Pár rokov dozadu som našla kozmetiku dr Sandra, dá sa kúpiť cez eshop, ale už ju predávajú aj v DM. Používam kyslú pleťovú vodu na citlivú pleť, cez deň výživný krém lebo mám veľmi suchú pokožku a na noc superelixír. Krémy sú bez vône a tieto konkrétne veľmi mastné, ale mne super vyhovujú. Sú tam krémy aj na zmiešanú a mastnú pleť.
Mne nepomahaju ziadne vyssie spominane produkty, iba detska kozmetika, konkretne hipp olejovy sprchac pouzivam na cistenie,umyvanie pleti a detsky krem hydratacny hipp na tvar...mam 44 rokov, vrasky ale moja plet netoleruje ziadne spf, hylauron atd....
Ja by som sa chcela opýtať či náhodou ste nemali reakciu myslím začervenanu pleť po LRP ale Tolerianne. Ja som si tvár dogabala s retinolom nakoľko som si ho dávala viac ako som mala ( veď mladá chcem byť čo najdlhšie 🙈 ) a všelijakými inými produktmi a pleť zareagovala tak že ostala červená. Skúšala som biodermu tá nesadla tak som skúsila LRP po odporúčaní a tiež som po nej červená a do konca viac 😩.. mala niektorá z vás reakciu na túto značku?
Ahoj, ja určite odporúčam kozmeceutiká Larens, pracujú s tým aj kozmetičky v salónoch. Napíš mi súkromnú správu, poradím ti čo konkrétne.
@ibaja29 síce trošku staršia téma ale moja skúsenosť je veľmi dobrá s LA roche posay. Mám reaktivnu pleť po produktoch a táto kozmetika mi naozaj pomáha 😊 už pleť nemám takú červenú a musím povedať že mne len tak hocičo nepomohlo ani Avenue, Bioderma atď.. to som skúšala dosť. Najlepšie obstálo LA roche

nemas narusenu koznu barieru, ked ta vsetko stipe? ja som to tak mala, tak som zjednodusila rutinu - rano umyla tvar vodou, dala krem (mala som cerave lotion), potom spf, vecer umyla olejom (uriage), potom znova krem. plet sa mi za par dni upokojila a postupne som mohla pridavat ine latky