icon

Aké detské SPF 50+ nezanecháva škvrny na oblečení?

mili14
2. júl 2025

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť detské spf 50+, ktoré nezanecháva žlté škvrny na oblečení? Mali sme La Roche aj Biodermu a katastrofa, na veciach ostali žlté škvrny aj po vypraní, s ničím to nešlo dole. Dala som tým krémom šancu ešte raz a výsledok rovnaký. Ďakujem sa každý tip! 🙂

dixitka
2. júl 2025

@mili14 ja mám pre syna La Roche, 2 dovolenky pri mori za sebou, čiže natierala som ho každú chvíľu a nikde ani jedna žltá škvrna 😳 mala som najprv taký vo fľaši s pumpičkou a potom taký v tube a u oboch rovnaký výsledok.
A párkrát som syna natrela aj týmto, inak ho používam ja, tiež žiadne škvrny… https://www.mojadm.sk/sundance-detsky-opalovaci...

nelca0510
2. júl 2025

Ja ich používam už 5 rokov a žiadne škvrny na oblečení nemám. Skús keď tak z DM nejaký kids sensitive

zuzubb007
2. júl 2025

Nivea kids sensitive nič nezafarbia a navyše ešte som nikdy nemala dieťa spálené ani chytene do červena za 12 rokov

ivanakal
2. júl 2025

nivea, alebo daylong

nyphadora
2. júl 2025

@mili14 pouzivame biodermu photoderm už 5 rokov a este sa nestalo aby boli škvrny na obleceni( to kupujem lindex a zaru). Dieta natieram hned rano ked sa oblieka uplne cele telo, poobede viac menej tieš, ale to prinstarsej iba dokremovavam ruky, nohy, krk.

terezka1947
2. júl 2025

Ja používam k moru Niveu Sensitive 50,nikdy mňa a ani deti nespálilo a nenecháva fľaky.

kikusenka1
2. júl 2025

La roche používame roky a žiadne škvrny deti nemajú na obleceni