Aké máte skúsenosti s brazílskym keratínom?
Za mňa tiež nič moc. Vlasy mi to neznicilo ale hladké rovné som ich mala len ak som si ich po umytí vyfenovala horúcim vzduchom. Prvé týždne sa rýchlo mastili a po 3 mesiacoch nebola po keratine ani stopa
ja som spokojna, mam prirodzene suche/hrube/nepoddajne vlasy. vydrzi to zhruba tie tri mesiace, konceky rozstiepene nemam a vlasy mam pekne/leskle/zdrave. tak asi sto ludi, sto nazorov 🙂
Na poškodené vlasy určite nie!
Je to žiadna kúra na vyživenie a staroslivosť.
Brazilsky keratin ti spraví iba obal okolo vlasu ktory neprepušta latky z kozmetiky dnu (hydrtaciu, výživu - ak použivaš dobru kozmetiku)
Ten obal spraví to že vlas je zvonku pekny lesklý a rovný ale pod tym obalom živorí
Podla toho kde si to date spraviť..mne to robila kaderníčka v Holandsku(byvala som tam) sedela som tam 4 hodiny, nechala 160 eur ale vlasy som mala rovne vyse roka, nie 3 mesiace ako sa vsade pise...cize ked tak, tak treba poriadne
Ja som bola velmi spokojna , mala som krasne vlasky 🙂
pocula som, ze to vlas obali - navonok wow efekt ale skutocna kvalita vlasu hrozna

Vyhodené peniaze, po keratíne som mala totálne rozštiepené končeky a efekt sa po chvíli stratil. Stálo ma to 80€. Ešte dodám, že predtým som mala vlasy bez rozštiepených končekov.