icon

Aké prípravky používate proti vypadávaniu vlasov?

syk1122
1. sep 2024

Ahojte baby som nafarbená blondínka ,vlasy mám zafarbene 2x prvý krat baleyage a druhý krat po 9 mes melir tak vlasy neboli často farbené chcem sa opýtať že či je to normálne keď si umývam vlasy tak mi strašne padajú🙈to není že mi padnú 3 vlasy to je aspoň 20🙈 chcela som sa opytat či beriete niečo na vlasy nejakú výživu alebo dobrý šampom a či je to normálne či sa ja stresujem len lebo sa celkom bojim vlasy som si nežehlila teraz 2 mesiace ako boli prázdniny ,inak mam vlasy suche a vlas mam tvrdy ,ale na to kolko mi padaju vlasy tak mám celkom huste len sa toho obavam za každým keď si umývam vlasy tak mi prosté zostanú vlasy na ruke a je to nepríjemný pocit.

syk1122
autor
1. sep 2024

@syk1122 balayage oprava *

modrykolibrik
1. sep 2024

@syk1122 a čo tak prestať farbiť? Ja som mala podobný problém...prestala som farbiť a vlasy prestali padat

janai1
1. sep 2024

@syk1122 keď som používala šampóny so sles, parabenmi a iným bordelom tak mi padali vlasy tiež a to som ani nefarbila

viestta
1. sep 2024

20 vlasov po umyti? Bezne cloveku vypadne aj 100 vlasov denne. Pozri sa ci ti vypadavaju vlasy s cibulkami, co je normalna vymena vlasov alebo s ti odlamuju. Vtedy je to problem, treba im dopriat nejaky balzam, ktory ich po farbeni da aspon ako tak do kondicie

lilka5566
1. sep 2024

Nie som síce blondínka ,ale mne vždy na jeseň takto veľmi padajú vlasy.No môže to byť aj tým že ich máš zničené ,ťažko povedať.

lindous
1. sep 2024

Ja tiež nie som blondýna, farbiť sa farbím a pravidelne sú obdobia, kedy mi padajú vlasy viac ako inokedy, býva to vždy medzi letom/jeseňou a zimou/jarou, nasadzujem vtedy zinok… ale teda 20 vlasov sa mi nezdá ako nič hrozné, otázka je či aj reálne vidíš, že rednú

milanemila
1. sep 2024

@syk1122 ja chodim na blondavy melor a tonovanie asi 15 rokov 🤷🏼‍♀️ a ano niekedy mi vlasy padaju viac, niekedy menej. Treba si vybrat dobreho kadernika, kt s tym odfarbenim neprezenie, lebo ano odfarbeny vlas je nachylnejsi na lamanie. Cize aj pri cesanimal v kefe vacsinou iba tie blondave. Rovnako je normalne ze v roznych obdobiach cloveku rozne intenzivne pdaju vlasy.

biba_18
1. sep 2024

@modrykolibrik ale to by už nebola blondínka. síce nie je ani teraz, ale neodfarbená by nebola odfarbená…☺️

marca12
1. sep 2024

Moze to byt aj zmenou rocneho obdobia. Mne tiez zacali teraz viacej padat. To iste pred jar/leto. A nie je to 20 vlasov,ale plna dlan vlasov.

nika_val
1. sep 2024

Prejsť na profesionálnu kozmetiku ktorá má v sebe veľa účinných látok, nie ako drogerka čo má v sebe iba bordel.
Blond vlasy sú odfarbene vlasy ktoré sú vysoko porézne takže v sebe ťažko udržia všetko (hydratáciu, proteíny,..) takže treba mať tú rutinu naozaj prepracovanú (šampón, kondicionér, maska, bezoplachová starostlivosť, olej, termoochrana)
Blond (odfarbenym vlasom) najčastejšie chýba proteín (pretože práve pri procese odfarbenia sa uberá ten proteín ).
Blond vlasy sú aj náchylnejšie na mechanické poškodenie takže sa viacej lámu a to môže vyzerať že vypadávajú.
Aj tak 20 vlasov je úplne v pohode, denne človeku vypadne okolo 100vlasov a je to stále v norme. 🙂