icon

Aké prírodné alternatívy antiperspirantov a kapsúl používate?

16. júl 2024

Ahojte, prosím vás, čítala som články o škodlivosti bežných aniperspirantoch a kapsulách do umývačky riadu. Chcela by som sa spýtať aké iné alternatívy používate. Chcem používať vyslovene prírodné produkty. čo odporúčate a s čím ste spokojní, na cene mi nezáleží. Ďakujem

nika_val
16. júl 2024

Ja som istú dobu namiesto antiperspirantu používa taký kryštál proti poteniu
A namiesto kapsúl do myčky som si robila také domace. Spravila som si zmes zo sody bikarbony, soli, kyseliny cintronovej, pridala som k tomu par kvapiek esencialneho oleja a potom v mini mnoztvach som pridavala vodu. Naozaj malinko len aby ta zmes mierne zvlhla. Naledne som to natlačila do silikonovej formy na lad. Nechala som to mierne vyschnúť a potom používala.
Ale omrzelo ma to. Pretože sa mi nechcelo stale pripravovat nove kapsule. 🙈😁

zuz1177
16. júl 2024

Ja aktualne pouzivam deodorant od kozmetiky kvitok. Ale na tehu je tychto prirodnych kozmetik viac - napr. Ponio, Two cosmetics, soaphoria…s kapsulami nemam skusenost

btus
16. júl 2024

kapsule bio majú v dm, tiera verde je vyslovene eko. Myslím, že robia aj eko produkty pre ľudí.

hildeberta
Odpoveď bola odstránená
susitko
16. júl 2024

ja aj manzel pouzivame roky len prirodne dodoranty.....mam viac druhov a pouzivam podla potreby. na velmi fyzicky narocny den-Mydlove v papierovej tube.len netreba natierat,len tak potukat po kozi.fakt ochrani. na bezny den a vecer ked idem napr cvicit -soaphoria(vona zeny) okruhlom tegliku.minule som kupila v papierovej tube nejaku novu,ale nic moc. na bezny den- Kvitok(fruity).

michaelamaranesi
16. júl 2024

https://www.justnahrin.sk/produkty/deo-plus-cla... za mňa Super používam teraz v tomto teple aj krém bodyfresh šalviový... perfektne schladí organizmus. Aplikujem po sprche