Aké produkty používate v rannej a večernej starostlivosti?
Ahojte dievcata/zeny. Aka je prosim vasa ranna a vecerna rutina? Ake produkty pouzivate? Aku mate plet? Dakujem vam.
mám mastnú zrelú pleť
rutina ráno: tonik, sérum, krém, guasha, make-up alebo bb krém - podľa potreby pod to spf.
večer: odlíčenie olejom alebo krémom, vyčistenie gelom a foreom, tonik, sérum, krém.
masky ako mi príde...
Mam 34, normalnu plet a hanbim sa priznat, ale nepouzivam nic🤣respektive, ked rano nezabudnem, tak spf 50. A v sprche si umyjem vecer tvar detskym sprchacom. A ked si kremujem telo, tymi nakremovanymi rukami si pretrem tvar🫣 a v skrinke mam milion produktov nakupenych samozrejme
Mam 34, normalnu plet a hanbim sa priznat, ale nepouzivam nic🤣respektive, ked rano nezabudnem, tak spf 50. A v sprche si umyjem vecer tvar detskym sprchacom. A ked si kremujem telo, tymi nakremovanymi rukami si pretrem tvar🫣 a v skrinke mam milion produktov nakupenych samozrejme
@anonym_autor pleť normálna, vek 40+, odlicim micrlarkou, tonikum, serum, krém na pleť, očný krém. Ak je viac sucha, tak mám pletove mlieko.
Mám 31 bola aknematozna sem tam mastná, občas sa mi šúpal nos... peelingy či scruby som absolutne nemohla používať, masky má štípali xD po bežných krémoch som bola extrémne mastná -leskla zase... Zvykla som si dávať san aktiv ten mi robil super dosť, ale teraz som dva mesiace prešla na pleťovú kozmetiku...
Odličim sa mliečnym, alebo olejovým (taký dvojvrstvový) potom všetko jedna značka - čistiaci gél, sérum, krém pod oči a nočný krém
A som maximálne spoko po rokoch 🙏ale ja som mala s pleťou vždy problém, teraz konečne viem ísť von bez mejkapu:D
@anonym_autor tonik používam väčšinou pixi glow ráno, večer pixi retinol. krémy striedam, séra striedam, odličovacie krémy aj gely striedam. keď som večer rozbitá ísť do kúpelne - odličujem oči aj tvár odličovačom bione med & Q10
Kozmetiku kupujem prevažne od medik8 , ráno ksicht opláchnem a pacnem kvalitné spf.
Večer pleť odlíčim olejom, dám retinal a hotovo.
Na noc retinol krém okolo očí a hydratačný gél, ráno silné vitamín C sérum a SPF. Odličujem olejovym odlicovacom. Pleť mám normálnu

Mám normálnu pleť, čiže ani mastná ani suchá a jediné, čo používam, tak je odličovač z dm na tvár a zvlášť na oči, ráno si dávam pleťovú vodu, hydratačný krém a spf-ko, lebo to proste musí byť, bez toho už ani z domu nevyjdem 😀
Takto mi to stačí a vyhovuje, nemám žiadny problém s akné ani nič podobné.