Aké štetce sú ideálne na kontúrovanie tváre?
Ahojte, zacala som s tym. Mam pudrovu paletku je to celkom fajn. Viete mi popripade nieco odporucit, s cim ste spokojne? Dostupne v beznych drogeriach. Dalsia vec, v ktorej tapam je stetec. Ktory mam pouzit? Konurujem 3 ma farbami - tmava, svetla, licenka. Na vsetko mam pouzit osobitny stetec? Aky? Lebo, ked sa mi umaze od tmaveho, mam problem pouzit na svetle. Pozrela som par videi ale tam pouzivaju jeden. Ako to robia, ze sa im to farebne nemiesa?
ja keď nemám 20 štetcov tak ani jeden. tie lacné so syntetickými štetinami sa mi ale vôbec neosvedčili, najlepšie sú tie z prírodných štetín, ale aj také drahšie syntetické (ale tiež nie všetky...). takže ja ti nepomôžem, jedine že by si chcela drahšie, to ti poradiť viem ... a ako to že používajú jeden štetec na všetko? buď nepoužívajú, alebo nemajú prášivé pigmenty, alebo oklepujú štetce niekde mimo, alebo ich čistia niekde mimo alebo akákoľvek kombinácia toho...
Za mňa sú fajn štetce z dm od real technique.. makeup no to je podľa teba ja som presedlala na esteé louder a nedám dopustiť. A pálenky? Väčšinu mám od makeup revolution a nedám dopustiť ma ne…
@biba_18 porad, objednám si aj drahšie.
tie z real techniques čo spomína @timea301196 sú ale tiež fajn (mimochodom, majú skvelé hubky tie oranžové), ale pozri aj na dermacol štetce - ale sú oboje trochu viac hutné než sa mi páči - teda nimi nenanášam nič, iba ich používam na blendovanie… eco tools majú dobré recenzie, ale ja som z nich až tak nadšená nebola… brush art nekupuj, ani douglas, diva a podobné umeliny… z tých drahších zoeva alebo sigma, davinci používam na lícenku z kozy a so žiadnym iným nemám také prirodzene vyzerajúce líca, a najlepší čo mám na bronzer je červený guerlain - ale od nich na púder ten ružový štetec je otras… mala som aj drahý sisley, ale tak mi púšťal chlpy že išiel do koša (aj keď nevravím že bol zlý, robil pekné líca, asi vadný kus…)
štetce na oči ak budeš chcieť kupovať, tak tam do lacných neradím ísť - ani do real techniques - alebo balm - buď nabla alebo sigma s prírodnými štetinami, mám niekoľko shiseido štetcov - ten úzky na linky je naj, úplne ostré linky s tieňmi viem urobiť iba týmto …
inak, neuspokoj sa s jedným štetcom na lícenku napr - pretože s rôznymi štetcami dosiahneš iný vzhľad, detto na oči - ak nebudeš spokojná s výsledkom nemusí byť problém v tom že to nevieš naniesť alebo v prípravku - ale aj v štetci… ja už viem na ktoré tiene nepoužívať tie ktoré štetce, lebo výsledok je otras, ale s inými tieňmi sú tie štetce super…
držím palce 💪
@biba_18 jaj, ty si aká mila, ďakujem za dlhe vysvetlenie. A ešte, s čím mám problem je, aký tvar štetca na čo použiť
ja tie skosené nemám rada - ale tebe môžu vyhovovať… to ja neposúdi… keď to počká, odfotím ti svoje…
Ako vyhovuje tebe 🙂 napríklad ja mám aj štetce od jessup a som spokojná na oci sú super ;)
Ja na makeup používam hubku. Skosené dávam na kontúry a lica
@biba_18 fakt vďaka, parádne...❤️

Ja mám rada produkty od Loreal alebo od Catrice, nakupuje hlavne v dmke. Čo sa týka štetcov, mám ich cca 10-15ks, pouzivam na každý produkt iný (napr. iný na licenku, iný na púder, iný na tiene). Mám rovnako, že keď si zababrem štetce niečím tmavým, do bledých farieb sa už nemôžem vrátiť. Štetce tiež kupujem v dmke. Videa sú častokrát tak šikovné zostrihané, že si človek nevšimne, že niekto siahol po inom štetci.