Aké sú vaše obľúbené produkty na líčenie?
Baby chcem sa začať licit po dlhšej dobe. Kedysi som používala dekorativku od mary kay ale teraz by som nieco iné skúsila. Poradíte mi vaše oblubene produkty? Úplne všetko potrebné na líčenie.
Mac studio radiance primer
Lancome teint idole ultra wear
Ysl all hours korektor
Kylie cosmetics krémová licenka + puder
Benefit hoola bronzer + pero na obocie
Ceruzka na pery zo shein+ lesk Lancome L’absolu
makeupy uz pre zrely vek oblubujem lahsie,a le sem tam enpohrdnem aj niecim poriadnym
. Mac face and body ( takmer nekrje, zjednoti )
- Nars Reflecting ä tusim tak sa vola - trochu kryje )
- Estee lauder double wear ( kryje, je semimatny, riadny drziak )
- Douglas skin serum ( hladam lacnejsie verzie, celkom ej fajn )
- Douglas BB ( nekryje takmer vobec, ale trosku zjednoti plet, vhdonejsie na cistu plet, lahucky )
- vcera som vdaka yuouberkam skusila Miss sporty 24h a zatial sa javi ako clekom fajn, kupodivu za 5e.
podkladova baza
- zmatnujuca/vyhladzujuca Benefit, Smash box photo finish,
- leskla Sensai glowing, Mac studio radiance, alebo Charlote Tilbury Holywood flawless filter
korektor
- Mabelline fit ( stredne krytie )
- Maybeloine activ wear ( pisu ze vysko krytie,a le asi tazko, skor lahsi )
- The Saem - tento som si dost oblubila, hlavne ten proti kruhom pod ocami
- Nars - tiez fajn
-Mac 24h
Puder
- zmatnujuci lahky Mac natural
- leskly Flormar baced
- sypky Maybelline
Bronzer
- Too faced milk
- Fenty Beauty
- Hoola od Benefit
- the Balm - je trosku tmavsi, davam aj ako tiene
- Catrice Holyday skin- je makko zalisovany, vela sa nabera, ma vyraznu farbu, je dobre pouzivat ho jemne a hlavne s makkym ohybnym stetcom
Licenky
- najoblubenejsia Milani Luminoso ( pololeskla ), potom aj tie velke Rimmel ( matna ), tiez paletka Revolution ( skor leskle, ale aj pololskle a matne su tam,a le to vyzera skor ako bronzer ) a mam teraz novu aj Max factor ( asi tiez pololeskal, ci amtna, neviem, lica sa nelesknu od nej ) , niekde mam aj Bell ( leskla ) tiez je celkom fajn Flormar a Note ( leskle )
Rozjasnovac
- v paletke Revolution su 2 krasne odtiene
- tiez The Balm Mary Lou
- najlepsi Benefit Luminoso, alebo kremovy Watts up
kontury
- najcastejsie Catrice duo paletka
- tiez mam korejsku paletku
- drahsie som neskusila, lebo neviem vyhodnotit odtien cez obrazovku a anjst vhodny
@majamat ďakujem za vycerpavajacu odpoveď ❤️
@nicoletta98
@xux ďakujem tiež pekne ❤️
podklad pod tiene nepouzivam, skor korektor
tiene rozne hi-end znacky, niektore som dala prec, zopar som si nechala. nevenujem sa liceni tak ako pred par rokmi, rpeto uz upustam od niektorych drahych znaciek casto hladam nahrady, aj ked tiene su dost problem, vacsina z drogerky mi nesedi
- Urban decay, Anastasia Beverly hilsm Sigma, Pat Mcgrath, Natasha Denona, Huda Beuaty, Jeffree Star, Nabla, Juvias Place, Withlove cosmetics,
a teda z dogerkovych - tu je urcite aj dolezite, ci ti pasuju odtiene atyka sa to aj pletovky. casto sa moze stat, ze ti nieco nesedi, envyzera dobre, ale pritom staci zmenit podton a uz to je ovela lapsie, pricom kvalita je rovnaka. ja potrebujem, aby mi farebne sedeli tiene, aby bol prechod medzi svetlejsima tmavsim plynuly,preto nie vsetky podtony viem zlait dokopy na mojich ociach. mala som matnu paletku Nyx, ale farebne tie odtiene to bola hroza, nevedela som to doladit, vytienovat, nesedelo mi to absolutne. a aj s dalsimi mam takeot skusenosti.
a teda celkom ude Gabriella Salvete by Petra, ale neviem ci su est v predaji, tiez ma mimoriadne prekavila a hlavne mi farebne velmi sedi paletka Trend it up nude, co ma clekom sokovalo- mam clekom rada mono tiene matne od Bell, potom matny tien od Douglas,
riasenky
- anineviem, snad mam rada viacere maybelline, teraz mam Sky High taku ciernu, dokonca aj podkladova je vlemi dobra, tiez Rimmel taku jednoduchu 3d, su viacere, Miss Sporty fialovu, Bourjois mam tu trojhrannu
- z rahych Hourglas so silikonovou kefkou
ceruzky + linky
- Rimmel scandaleyes
- gelova linka - Loreal
- klasicka linka Essence
- fixkova - ani neviem Nyx, ale aj taku zahnutu od Maybelline som mala
obocko
- ceruzky Catrice snad vsetky druhy -teraz som si oblubila aj tie novsie, vysuvacie s tienom, tiez struhacie, aj tenucke, ale moc sa minaju
- tiez Nyx, Maybelline su vyborne a celkom amma rada aj so Shein taku tenucku.
- Benefit mam rada aj tu hrubsiu, aj tenucku, no struhacia sa mi zdala akasi sucha
gel, tusim maybelline
spiralky, teraz mam catrice - mam problem, ez mi nevyhovuje hocijaka kefka.
tiene - catrice, ae mam doma uz dlho Sigma a su vyborne.
fixy - mala som v ceruzke so Shein a ta je clekom fajn.
v minulosti som amla nejaku drogerkovu a hroza, tiez Benefit ten viaczubec - hroza za tu cenu
ozaj fix xsprej som pouzivala aj z Avonu - ako to niekto nazval, taky lak na vlasy 😀 no pouzila som ho aj ako podklada makeup drzal jak slak.
inam Mac je velmi prijemny a hydracany a aj Urban decay mam.
inak robila som kedysi take porovannie bazy a fix spreje - dala som na 1/2 tvare a na druhu polovicu nic. a teda fix spreje nic, zaidny ucinok, len je vyhoda, ze ak je na tvari vacsia vrstva produktov, pomozu to trsku spojit a tvar neposobi tak spudrovane. na tento ucel niekedy pouzivam sprejove produkty ako je - toner, termalna voda, ci kvetinova voda, hydrolat a pod ( no bez obsahu oleja )
bazy prakticky skoro nic, resp vydrz to neovplyvnilo, iba urobili zmeny na pleti.
ô- leskle bazy trosku orzziarili tvar, vyhladujuce trosku zamaskovali pory, ale nanasanim makeupou tento efekt ustupoval. zostal len ak tu schopnost dokazal dosiahnut aspon ciastocne aj makeup a teda vyhodou je, ez makeup je na nej hladsi, resp sa lepsie nanasa a krajsie vyzera, je naneseny tak rovnomernejsie.
a zmatnujuce udrzali mierny efekt aj po niekolkych hodinach, cize toto vcelku fungovalo
poviem ti ze ani neviem preco sa do takehoto pisania vzdy pustim, lebo to je fakt nadlho. 😀 mam co to poskusane a teda vem o tom rozpravat, len je to dlho a mam vela produktov s ktorymi som bola spokona, neda sa mi to uplne vytriedit, co je dobre, lebo viacere su, len boli obdobia, ked som nieco pouzivala viac, v zasade preto, ez to bolo novsie, neokukane.
Make-up Estee Lauder Double Wear, v lete skôr Clinique Anti-blemish Solution - ale Estee má nepochybne lepšiu výdrž, no potrebuje aj dobrú prípravu pleti (vhodný krém, podklad).
Púder - vyskúšala som viacero, aktuálne som verná Rimmel Stay Mattel alebo Max Factor Creme Puff.
Obočie - Maskara na obočie od NYX Thick it Stick It Brow Mascara a fixka Lift&Snatch Brow Tint Pen.
Pery - kontúrka od Rimmel 90's nude, rúže Maybelline SuperStay Vinyl Ink.
Maskara - veľmi dlho Max Factor Masterpiece Max, aktuálne som objavila L'Oréal Panorama. Ale vynikajúce boli Lancôme.
Očné tiene - momentálne tyčinkové krémové od Artdeco a 3ina.
Lícenky a bronzery mám rada tiež tekuté aleno krémové, tam nemám favorita.
@majamat ty sú úžasná, teraz nebudem vedieť cim začať 😀 ale asi len pokus omyl a 2000e na kozmetiku postupne 😂
@michaella24 ďakujem, všetko si po pozerám a aj podľa recenzií pôjdem ❤️
Baby a co tie LED zrkadlá na baterky oplatí sa to? Ci lepšie obyčajne zväčšovacie?
LED zrkadlo ti neporadím, ale zväčšujúce si určite nekupuj.
no veru, ved postupne. mna uz licenie tak neberie, ako kedysi, aj plet uz nie je co byvala a uz to tak neukaze. preto uz nechcem tolko investovat do neicoho,c o ma ani nebavi pouzivat a skusam lacnejsie verzie. vselico aj v drogerke sa najde, no najviac mam problem s tienmi, tie vacsinou mozem len tie lepsie, az na par zaciek.
zabudla som na pery,a le tma nijak xtra neriesim, dokonca mam rada take tie balzamoruze. pripadne hocijaky z drogerky, konturku mam rada Bell, alebo Nyx, ale urcit je kopec dalsich dobrych aj v drogerkach.
zvycsovacie zrkadlo nie. ja neviem, mne to pride divne vidiet sa tak vovelkom. neprijemne, akoby som sa v tom obraze nevedela tak zorientovat. no s osvetlenim je fajn, teda myslim, nemam take.

Estee lauder double wear makeup
Mac studio radiance korektor
Laura mercier sypky puder
Charlotte tilbury airbrush puder
Makeup by mario bronzer/hoola bronzer
Mac/haus labs blush
Mac soft & gentle highlighter
Nyx/morphe ceruzka na obocie
Rare beauty brow gel
One size setring spray
Clio paletka ocnych tienov
Benefit fan fest spirala