icon

Aké sú vaše obľúbené produkty z Dm?

8. jan 2025

Ahojte ženy, chcela by som sa vás spýtať
Aké su vaše TOP profukty z DMky? Ci už ide o vlasy, telo…
Na ktoré profukty nedáte dopustit a kupujete si ich stále?

marianarem
8. jan 2025

Ja najviac roznu drogeriu ich vlastnej znacky, kvoli cene. A potom potraviny a napoje - ladovy ovocny caj sladeny steviou, kapsicky pre syna, bio susene ovocie, mandlovu muku, ktora je vyborne jemne mleta, tycinky, oriesky, dzemy, plnene cestoviny...je toho vela.

andrea_82
8. jan 2025

Biele hubky na necistoty, zlcove mydlo s kefkou

miskajerry
8. jan 2025

presne tie biele hubky, čistím s tým tenisky, sú ako nové

3petka
8. jan 2025

Ja tam chodím na prášky na pranie. Krásne Peru. Vône do prania tiež super. Žlčové mydlo na škvrny. Samozrejme teraz plienky. Sacky do kosa 😂
A viac menej produkty na toaletu.

hradnapani
8. jan 2025

pre domacnost (z ich znacky): cif, dezinfekcia do prania, pracie prasky, cistic na flaky, cistic na wc, octovy cistic, zlcove mydlo tuhe aj tekute. Kozmetika alverde (lacnejsia) a weleda (o nieco drahsia), ale obe vyborne. Balea vyrobky - celkom sa mi pozdava rada pre teenagerov s akne. Sprej s morskou vodou do nosa, hroznovy cukor atd. je toho vela, ani si teraz nespomeniem, ale rada tam chodim nakupovat.

cimage
8. jan 2025

Ja tam kupujem ekologicke produkty (drogeria, cistiace prostriedky) a kokosove mlieko, ktore je asi jedine bez konzervantov na Slovensku.

nynia
8. jan 2025

Vit. C Balea, Teraz si nespomeniem na nazov ale izraelska znacka co ma bahennu masku z nrtveho mora na tvar, Sanctuary spa produkty, z ich znacky osviezovace vzduchu, sol do kupela, omacky, cestoviny, hotove jedla, caje, mydlo na ruky, servitky v krabici, detske vlhcene utierky (pouzivam na vsetko 😂) cestovne male balenia samponov, telovych mydiel, sprchovych gelov atd. na dovolenku, tekute zlcove mydlo...

milaadka
8. jan 2025

Ja mám veľmi rada radu balea med. Je to na citlivú pokožku. Super je ten odličovací gél, sérum a aj krémiky🙂 obsahujú ureu čiže super aj na suchú pokožku. Na vlasy šampón na rast a silu rúžový. Na ten nedám dopustiť to je pre mňa top. A taktiež veci do domácnosti značky denkmit lebo za tú cenu super.

n3la
8. jan 2025

Pleťový balzam, maska a rozmarinovy olej od Botanica Slavica 😊

autor
8. jan 2025

Takže celkovo DM značky su TOP? Pozerala som si zloženie Alverde šampóny a majú velmi prírodné nechemické zloženie.

hradnapani
8. jan 2025

v zasade asi ano, no napriklad ja nemam zmapovane vyrobky nejakych mensich vyrobcov, mozno aj slovenskych, ktori maju mozno aj este lepsiu kvalitu, ale cena je zase niekde inde. V DM dostanes za velmi dobru cenu kvalitu. napr, Balea vyrobky (ja mam teraz odlicovacie mlieko na citlivu plet, mozem s tym odlicit aj oci a je vyborne) su mnohe vyrabane vo Svajciarsku, aj to o niecom hovori a cenovo je lacne.

mimirka32
8. jan 2025

Ja mam rada balea sprchove gely, pekne vonaju a stoja menej ako euro. A tiez kupujem niektore ich potraviny

nevenka
8. jan 2025

@miskajerry tak toto skusim, ja s tym umyvam nerezovu plynovu dosku a digestor, ruru zvonka, to sklo a niet nad tieto hubky 🤩

sunyrose
8. jan 2025

@miskajerry Zdravím, môžem poprosiť foto o čo ide... Ďakujem pekne.

sovica
8. jan 2025
sunyrose
8. jan 2025

@sovica Ďakujem pekne.

miskajerry
8. jan 2025

@sovica ano

mimirka32
8. jan 2025

@nevenka moze sa s tym umyvat aj rura zvnutra?

sovica
8. jan 2025

Ak myslíš produkty, kde je uvedená zn. DM, tak pravidelne kupujem tieto a nedám na ne dopustiť: Balea pleťové sérum proti vráskam Q10, Balea sérum na pokožku okolo očí a pier Beauty Hyaluron, Balea hydratačná pleťová voda s 10 % Aloe vera, Balea balzam na suché pery Intensiv (mne tie ich balzamy sedia viac ako drahšia zn. Labello), Balea hydrogélové vankúšiky pod oči (najradšej mám s dračím ovocím a vitamínom C a s kyselinou hyalurónovou, marakujou a kofeínom), Balea pleťová maska s vitamínom C (také dvojbalenie), Balea sprchové šampóny (momentálne vyhráva krémový sprchovací gél Cold Softness), Ebelin vatové tampóny, Babylove vlhčené utierky sensitive, Denkmit univerzálne vlhčené utierky, Mivolis hroznový cukor, Mivolis kapsuly Haar Vital komplex...a určite by sa ešte našlo toho dosť, len si teraz nespomeniem.

pralinka86
8. jan 2025

Cistice, vsetky viacmenej ok, vycistia bezne spiny, vodný kamen..aj tie eko nejake ako method napr. Tiez dezinf.cistic na kuchynu, odstranovac vodn. kamena
Kozmetika, ako co.. šampón s ureou dm je super, ine nesadli. Olej na vlasy ok, Sprchace ako ktore
Papierové vyrobky a ine do domácnosti, vsetko fajn
Potraviny, tam je vela fajn, pretlaky, kakao, kokosove mlieko, sojovka, vlocky, detske cerealie, kapsicky, chrumky, ..
Proste veľa veci. Plus fajn bodovy system, takze ked pridu balíky z dm, tak je toho doma kopec 🙈

andrea_82
8. jan 2025

@mimirka32 mozes s tym umyvat, co len chces. Ta hubka sa len namoci do vody a vyzmyka a umyvas. Ak je spina hrubsia, tak sa trochu drolia.

pomaranc24
9. jan 2025

My plienky, kapsičky a krem pre drobca (z Aviril olejceka sa mi vyhadzal). A pre seba datlove tyčinky. Super je aj sprej na škvrny a pena do wc

ivanak49
26. júl 2025

Ja tam nakupujem asi fakt že všetko kozmetiku baby love máme najradšej čistiace aj potraviny