icon

Aké vitamíny pomáhajú proti padaniu vlasov?

11. máj 2025

Ahojte,
Čo ste užívali na vlasy aby vám nepadali? Aké vitamíny?
Také čo vám aj reálne pomohlo.

isis234
11. máj 2025

Je tu viac o tom písané..Z lekárni šampon Fitoval, kombinovať so šampno z DM. Niekomu pomohol Dixi žihľavový z Lidl. Dixi kofeinový pre mužov.
Mne z Oriflame DUOLOGY (šedé balenie). Tiež šampon z rozmarínu.
V litri vody uvar za 2 hrste rozmarínu. Nechaj luhovať do vychladnutia. Preceď. Daj do rozprašovača a aplikuj aspoň 3x do týždňa ku korienkom

autor
11. máj 2025
@isis234

Je tu viac o tom písané..Z lekárni šampon Fitoval, kombinovať so šampno z DM. Niekomu pomohol Dixi žihľavový z Lidl. Dixi kofeinový pre mužov.
Mne z Oriflame DUOLOGY (šedé balenie). Tiež šampon z rozmarínu.
V litri vody uvar za 2 hrste rozmarínu. Nechaj luhovať do vychladnutia. Preceď. Daj do rozprašovača a aplikuj aspoň 3x do týždňa ku korienkom

@isis234 skôr niečo na vnútorné užitie hladám.

pribinak
11. máj 2025

Zinok to je taký základ pre vlasy

marca12
11. máj 2025

Uzivam biosil a mne velmi pomohol. Minuly rok som prisla o polovicu vlasov a ozaj mi po uzivani biosilu prestali padat a rastu nove. Uzivam ho priebezne. Teraz v zime som ho znova uzivala a nepadaju mi vlasy teraz na jar.

domiklik
11. máj 2025

V prvom rade pestrá strava a zdravý životný štýl. Z vitamínov zinok - zinkorot a ešte biotin. Šampón proti padaniu vlasov je už len taky doplnok.

stellarstar
11. máj 2025

Užívala som forcapil aj biotn h od dr.max a mame pomohol biosil

ovaaa
11. máj 2025

Mala som husté vlasy, ktoré mi vďaka corone riadne zriedli. Odporúčam ti zmes vitamínov na rast vlasov z DM. Po nich sa mi vlasy naštartovali a mám ich husté a zdravé.

autor
11. máj 2025

Dakujem. Popozeram vase odporucania.

isis234
11. máj 2025

konzumuj i mak

mimka2797
12. máj 2025

Brala som Donna Hair, kvalitnejšia strava , olejové zábaly....

gaga111
12. máj 2025

Mne padali chumáče vlasov mala som aj na poduske , skúšala som drahé ampulky na odporúčanie kožnej od dercos,potom som skúšala biolage a aj plantur. Nepomáhalo nič,vlasy mi padali stále, užívala som vnútorne aj pantenol, biotin tiež nepomohlo. Vlasy mi padali v kuse skoro 4 mesiace boli už redšie. padali hlavne pri umývaní. No a potom som na odporúčanie skúsila kapsule z DM haar vítal komplex. Po jednom balení mi začali rásť nové vlasy a menej padali . Teraz užívam už druhé balenie a vlasy mám hustejšie, lesklé, rastu mi malé vlásky a mám ich dlhšie. Tiež som mala aj šampón dercos tiež je fajn .no a ďalšia vec, ktorú som užívala je ashwaganda,znižuje kortizol stresovy hormón takže myslím si že aj to pomohlo.

peter8435
20. máj 2025
@domiklik

V prvom rade pestrá strava a zdravý životný štýl. Z vitamínov zinok - zinkorot a ešte biotin. Šampón proti padaniu vlasov je už len taky doplnok.

@domiklik to je take slabučke, že pestrá strava, široký a bezvyznamný pojem. Kerastene -kúra na zastavenie vypadávania vlasov, ich opätovný rast a pôsobí aj proti šediveniu. Aplikujem už priebežne 4rok a môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti výrazne zlepšenie.

viera012345
20. máj 2025

Užívala som zinok a selénu+pokožku hlavy natierala/masírovala s 2%Minorgou