Aké vitamíny pomáhajú proti padaniu vlasov?
Ahojte,
Čo ste užívali na vlasy aby vám nepadali? Aké vitamíny?
Také čo vám aj reálne pomohlo.
Je tu viac o tom písané..Z lekárni šampon Fitoval, kombinovať so šampno z DM. Niekomu pomohol Dixi žihľavový z Lidl. Dixi kofeinový pre mužov.
Mne z Oriflame DUOLOGY (šedé balenie). Tiež šampon z rozmarínu.
V litri vody uvar za 2 hrste rozmarínu. Nechaj luhovať do vychladnutia. Preceď. Daj do rozprašovača a aplikuj aspoň 3x do týždňa ku korienkom
@isis234 skôr niečo na vnútorné užitie hladám.
Zinok to je taký základ pre vlasy
Uzivam biosil a mne velmi pomohol. Minuly rok som prisla o polovicu vlasov a ozaj mi po uzivani biosilu prestali padat a rastu nove. Uzivam ho priebezne. Teraz v zime som ho znova uzivala a nepadaju mi vlasy teraz na jar.
V prvom rade pestrá strava a zdravý životný štýl. Z vitamínov zinok - zinkorot a ešte biotin. Šampón proti padaniu vlasov je už len taky doplnok.
Užívala som forcapil aj biotn h od dr.max a mame pomohol biosil
Dakujem. Popozeram vase odporucania.
konzumuj i mak
Brala som Donna Hair, kvalitnejšia strava , olejové zábaly....
Mne padali chumáče vlasov mala som aj na poduske , skúšala som drahé ampulky na odporúčanie kožnej od dercos,potom som skúšala biolage a aj plantur. Nepomáhalo nič,vlasy mi padali stále, užívala som vnútorne aj pantenol, biotin tiež nepomohlo. Vlasy mi padali v kuse skoro 4 mesiace boli už redšie. padali hlavne pri umývaní. No a potom som na odporúčanie skúsila kapsule z DM haar vítal komplex. Po jednom balení mi začali rásť nové vlasy a menej padali . Teraz užívam už druhé balenie a vlasy mám hustejšie, lesklé, rastu mi malé vlásky a mám ich dlhšie. Tiež som mala aj šampón dercos tiež je fajn .no a ďalšia vec, ktorú som užívala je ashwaganda,znižuje kortizol stresovy hormón takže myslím si že aj to pomohlo.
V prvom rade pestrá strava a zdravý životný štýl. Z vitamínov zinok - zinkorot a ešte biotin. Šampón proti padaniu vlasov je už len taky doplnok.
@domiklik to je take slabučke, že pestrá strava, široký a bezvyznamný pojem. Kerastene -kúra na zastavenie vypadávania vlasov, ich opätovný rast a pôsobí aj proti šediveniu. Aplikujem už priebežne 4rok a môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti výrazne zlepšenie.
Užívala som zinok a selénu+pokožku hlavy natierala/masírovala s 2%Minorgou

Je tu viac o tom písané..Z lekárni šampon Fitoval, kombinovať so šampno z DM. Niekomu pomohol Dixi žihľavový z Lidl. Dixi kofeinový pre mužov.
Mne z Oriflame DUOLOGY (šedé balenie). Tiež šampon z rozmarínu.
V litri vody uvar za 2 hrste rozmarínu. Nechaj luhovať do vychladnutia. Preceď. Daj do rozprašovača a aplikuj aspoň 3x do týždňa ku korienkom